The Shingo Prize

Pentru Excelență Operațională

Universitatea din Utah l-a recunoscut pe Dr. Shigeo Shingo pentru realizările sale de-a lungul vieții și a creat The Shingo Prize pentru Excelența Operațională care recunoaște organizațiile lean de nivel mondial și excelența operațională.

Premiul Shingo este cel mai înalt standard mondial pentru excelența organizațională și se bazează pe o evaluare completă a culturii unei organizații și cât de bine conduce aceasta rezultatele de talie mondială.

Cum vă poate ajuta ALFRA în această călătorie

Am ajutat organizațiile din întreaga lume cu modelul nostru de transformare, care este foarte bine aliniat cu modelul Shingo, iar în calitate de afiliat Shingo, echipa noastră este instruită și certificată în acest model.

Vrem să oferim workshopuri de cel mai înalt nivel, alături de instructori de talie mondială, care au reușit să gestioneze organizații și ca antrenori externi, ajutând clienții să se apropie de condițiile dorite.

Echipa noastră nu doar administrează modelul Shingo, ci a condus organizații de talie mondială precum Toyota, Fiat Chrysler și are o înțelegere profundă a Toyota Way și a principiilor de fabricație de clasă mondială.

alfra-squared-logo
Print
modelbookcover
12-01
Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.