Discover Excellence

Shingo Institute Workshop

Discover Excellence

Shingo Institute Workshop

discoverbutton
systemsbutton
enablebutton
improvebutton
alignbutton
buildbutton

Primul workshop din serie, DISCOVER EXCELLENCE, este o condiție prealabilă și oferă înțelegerea fundamentală a Modelului Shingo și a celor 10 Principii de Ghidare Shingo.

DISCOVER EXCELLENCE este poarta de acces către celelalte cinci ateliere din serie. Acest workshop fundamental de două zile prezintă Modelul Shingo ™, Principiile de Ghidare Shingo și Cele Trei Perspective asupra Excelenței Organizaționale ™. Cu discuții active și învățare la fața locului într-o organizație gazdă, acest program reprezintă o experiență extrem de interactivă. Este conceput pentru a vă face învățarea semnificativă și aplicabilă imediat pe măsură ce descoperiți cum să eliberați potențialul latent într-o organizație pentru a atinge excelența organizațională. Oferă înțelegerea de bază necesară pentru toate workshopurile Shingo; prin urmare, este o condiție prealabilă pentru toate celelalte workshopuri Shingo.

În calitate de participant, veți:

  • Afla și înțelege Modelul Shingo.
  • Descoperi cele Trei Perspective ale Excelenței Organizaționale.
  • Explora modul în care Principiile de Ghidare Shingo conduc comportamentele ideale care duc în cele din urmă la rezultate durabile.
  • Înțelege procesul de evaluare a comportamentului printr-un studiu de caz interactiv și la fața locului.

Solicitați un apel cu echipa noastră pentru a defini programul de Workshop Shingo pentru organizația dvs.

Doriți să mergeți mai departe? Vă putem răspunde la orice întrebare.

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.