The Shingo Institute Workshops

The Shingo Institute Workshops

The Shingo Institute Workshops

Aflați mai multe despre modul în care Modelul Shingo vă poate conduce cultura către excelență organizațională, participând la seria de Shingo Institute Workshops, care include șase workshopuri.
Primul workshop din serie, DISCOVER EXCELLENCE, este o condiție prealabilă și oferă înțelegerea fundamentală a Modelului Shingo și a celor 10 Principii de Ghidare Shingo.

Al doilea workshop este SYSTEMS DESIGN și învață o înțelegere fundamentală a ceea ce constituie un sistem, cum să îl mapezi și cum să te asiguri că se îmbunătățește continuu.

Următoarele 3 workshopuri pot fi desfășurate în orice ordine:

 • CULTURAL ENABLERS
 • CONTINUOUS IMPROVEMENT
 • ENTERPRISE ALIGNMENT

Aceste workshopuri aduc participanții mai adânc în Modelul Shingo și oferă o înțelegere mai profundă a comportamentelor ideale necesare pentru a obține rezultate ideale în cadrul unei organizații.

Ultimul workshop este BUILD EXCELLENCE, care reia toate învățăturile detaliate în cele șase workshopuri Shingo și îi învață pe participanți cum să construiască sisteme care să conducă un comportament care să ofere consecvent rezultatele dorite.

Aflați mai multe despre Discover Excellence

DISCOVER EXCELLENCE este poarta de acces către celelalte cinci ateliere din serie. Acest workshop fundamental de două zile prezintă Modelul Shingo ™, Principiile de Ghidare Shingo și Cele Trei Perspective asupra Excelenței Organizaționale ™. Cu discuții active și învățare la fața locului într-o organizație gazdă, acest program reprezintă o experiență extrem de interactivă. Este conceput pentru a vă face învățarea semnificativă și aplicabilă imediat pe măsură ce descoperiți cum să eliberați potențialul latent într-o organizație pentru a atinge excelența organizațională. Oferă înțelegerea de bază necesară pentru toate workshopurile Shingo; prin urmare, este o condiție prealabilă pentru toate celelalte workshopuri Shingo.

În calitate de participant, veți:

 • Afla și înțelege Modelul Shingo.
 • Descoperi cele Trei Perspective ale Excelenței Organizaționale.
 • Explora modul în care Principiile de Ghidare Shingo conduc comportamentele ideale care duc în cele din urmă la rezultate durabile.
 • Înțelege procesul de evaluare a comportamentului printr-un studiu de caz interactiv și la fața locului.
Aflați mai multe despre Systems Design

SYSTEMS DESIGN

Acest workshop de două zile integrează experiențele în clasă și la fața locului într-o unitate gazdă pentru a construi pe baza cunoștințelor și experienței dobândite în workshopul DISCOVER EXCELLENCE * și se concentrează pe Sistemele și Instrumente din Modelul Shingo™. Începe prin a explica faptul că toate lucrările într-o organizație sunt rezultatul unui sistem. Sistemele trebuie să fie proiectate pentru a crea un obiectiv final specific; în caz contrar, ei evoluează singuri. Sistemele conduc comportamentul oamenilor, iar variația comportamentului duce la variația rezultatelor. Excelența organizațională necesită sisteme bine concepute pentru a conduce comportamente ideale care sunt necesare pentru a produce rezultate durabile.

În acest workshop, veți:

 • Descoperi trei tipuri de sisteme esențiale.
 • Explora cinci instrumente de comunicare necesare pentru fiecare sistem.
 • Afla cum să creați și să utilizați hărți de sistem.
 • Înțelege funcționarea standard a sistemului și cum stimulează îmbunătățirea.

*DISCOVER EXCELLENCE este o condiție prealabilă pentru acest workshop.

Aflați mai multe despre Cultural Enablers

CULTURAL ENABLERS

Acest workshop de două zile integrează experiențe din clasă și de la fața locului într-o unitate gazdă pentru a construi pe baza cunoștințelor și experienței dobândite în workshopul DISCOVER EXCELLENCE *. Vă aduce mai adânc în Modelul Shingo ™ concentrându-vă pe principiile identificate în dimensiunea Facilităților Culturale:

 • Respectă fiecare persoană
 • Condu cu modestie

Principiile Facilitatorilor culturali permit oamenilor dintr-o organizație să se angajeze în călătoria de transformare, să progreseze în înțelegerea lor și să construiască o cultură a excelenței organizaționale. Excelența organizațională nu poate fi realizată prin directive de sus în jos sau prin implementarea fragmentară a instrumentelor. Necesită un angajament organizațional răspândit.

Workshopul CULTURAL ENABLERS vă va ajuta să definiți comportamentele ideale și sistemele care conduc acele comportamente utilizând parametrii de referință comportamentali.

*DISCOVER EXCELLENCE este o condiție prealabilă pentru acest workshop.

Aflați mai multe despre Continuous Improvement

CONTINUOUS IMPROVEMENT

Acest workshop de două sau trei zile integrează experiențele la clasă și de la fața locului la o unitate gazdă pentru a construi pe baza cunoștințelor și experienței dobândite în workshopul DISCOVER EXCELLENCE*.  Începe prin a vă învăța cum să definiți în mod clar valoarea prin ochii clienților dvs. Continuă discuția despre comportamentele ideale, scopul fundamental și criteriile de comportament și vă aduce mai adânc în Modelul Shingo ™, concentrându-se pe principiile identificate în dimensiunea Continuous Improvement:

 • Căutați perfecțiunea
 • Îmbrățișați gândirea științifică
 • Concentrați-vă pe proces
 • Asigurați calitatea la sursă
 • Îmbunătățiți Flow & Pull

Workshopul CONTINUOUS IMPROVEMENT vă va aprofunda înțelegerea relației dintre comportamente, sisteme, principii și modul în care acestea conduc spre rezultate.

*DISCOVER EXCELLENCE este o condiție prealabilă pentru acest workshop.

Aflați mai multe despre Enterprise Alignment

ENTERPRISE ALIGNMENT

Acest workshop de două zile integrează experiențe în clasă și la fața locului într-o unitate gazdă pentru a construi pe baza cunoștințelor și experienței dobândite în workshopul DISCOVER EXCELLENCE *. Vă aduce mai adânc în Modelul Shingo ™ concentrându-vă pe principiile identificate în dimensiunea Enterprise Alignment:

 • Gândiți sistematic
 • Creați Constanța Scopului
 • Creați valoare pentru client

Pentru a avea succes, organizațiile trebuie să dezvolte sisteme de management care să alinieze munca și comportamentele cu principiile și direcția în moduri simple, cuprinzătoare, acționabile și standardizate. Organizațiile trebuie să obțină rezultate, iar crearea de valoare pentru clienți se realizează în cele din urmă prin alinierea efectivă a fiecărui flux de valori dintr-o organizație. Workshopul ENTERPRISE ALIGNMENT continuă discuția cu privire la definirea comportamentelor ideale și a sistemelor care le conduc.

*DISCOVER EXCELLENCE este o condiție prealabilă pentru acest workshop.

Aflați mai multe despre Build Excellence

BUILD EXCELLENCE (capstone)

Acest workshop de două zile integrează experiența de la clasă și de la fața locului într-o unitate gazdă pentru a consolida cunoștințele și experiența acumulată din precedentele cinci workshopuri Shingo. Workshopul BUILD EXCELLENCE * demonstrează relațiile integrate și executarea principiilor, sistemelor și instrumentelor care conduc comportamentul în cultură către ideal, obținând în același timp rezultatele dorite. Workshopul abordează Modelul Shingo în întregime prin dezvoltarea unei abordări structurate care va accelera o transformare culturală.

În acest ultim atelier Shingo, veți:

 • Descoperi cum Modelul Shingo vă întărește execuția strategiei.
 • Afla cum să vă schimbați cultura, ghidată de scopul organizațional, la nivelul următor.
 • Folosi Go & Observe pentru a înțelege aplicația practică a modelului Shingo.
 • Accelera transformarea culturală aplicând învățăturile obținute din modelul Shingo într-un ciclu PDCA.

*Toate workshopurile Shingo sunt condiții prealabile pentru acest workshop

Solicitați un apel cu echipa noastră pentru a defini programul de Workshop Shingo pentru organizația dvs.

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.