Toyota Kata Webinar

toyota-kata-banner
tk

Înregistrați-vă acum GRATUIT pentru Webinarul Toyota Kata

tk

Dezvoltați-vă ca traineri pentru crearea unei culturi de îmbunătățire continuă, adaptare și inovație prin rutine zilnice simple și atingeți-vă obiectivele prin metodologia Toyota Kata.

THE IMPROVEMENT KATA

O secvență în patru pași, care este un model științific sistematic pentru gestionarea echipelor. Practicarea acesteia ajută orice echipă să se îmbunătățească la îndeplinirea obiectivelor și provocărilor.

THE COACHING KATA

Un set de rutine didactice care vă ajută să vă dezvoltați abilitățile de coaching. Este un tipar de coaching care îi ajută pe manageri să învețe modul de gândire pentru îmbunătățire.

toyota-kata-approach
 • 00 days
 • 00 hours
 • 00 minutes
 • 00 seconds

13 Februarie 2023 4:00 PM (Bucharest time)

alfra-squared-logo

ALFRA este un lider mondial în dezvoltarea leadershipului și coaching pentru îmbunătățirea continuă, cu peste 3000 de organizații deservite și peste 20.000 de profesioniști instruiți.

Speakers

dan-dogojie

Dan Dogojie

Lean Management Senior Consultant

Dan este un consultant senior cu +28 de ani de experiență într-un mediu industrial (auto, electronice). Are o vastă experiență ca director de fabrică pentru Dacia, Electrolux, Autoliv, Panduit și Delphi, responsabil cu operațiunile și livrările financiare din fabrici. Are experiență în pornirea de fabrici de producție, operațiuni de fabrică green-field / cu creștere mare, stabilizare a crizei, și management general al fabricii.

TRAJECTORY HIGHLIGHTS - EXTINDEȚI BIOGRAFIA
 • A fost, de asemenea, director de producție la uzina Grup Dacia-Renault Mioveni, responsabil cu operațiunile departamentelor de producție auto: ștanțare, sudură, vopsitorie și asamblare auto. A condus sistemul de producție și a fost responsabil LEAN pentru regiunea EMEA în divizia de airbag Autoliv, în calitate de manager de program ACE;
 • Începe să aplice principiile de producție lean în fabrica Solectron. A urmat mai multă experiență în uzina OEM Dacia-Renault, prin obținerea sistemului de producție Renault – Black Belt ca Organizator Industrial și aplicarea strategiilor RPS în uzina de la Mioveni
 • A deținut funcții de manager de control al materialelor și logistică pentru Philips și BOS Automotive, cu începerea activității și formarea Supply Chain & Departamentul Logistică al BOS Automotive (green-field) pentru coordonare transport, expediere-facturare, depozite de materii prime-produse finite, sisteme pull de materiale între fluxurile de valori ale fabricii, achiziții indirecte de mărfuri, planificare producție-cerere-expediere, echipe de material control buyers; înființarea a 2 depozite de consolidare pentru lanțul de aprovizionare cu materii prime (situate în Germania) și a 2 depozite JIT/OEM situate în Austria și Spania.
edgar-cardenas

Edgar Cardenas

Lean Management Senior Consultant

Edgar deține experiență multiculturală (România, Ungaria, Rusia, Mexic, Columbia, Spania, SUA…) oferind suport companiilor în călătoria de îmbunătățire bazată pe dezvoltarea echipelor pentru a îmbunătăți calitatea oamenilor și a proceselor, în diferite industrii precum: componente auto, Fabricație de Electronice, Aerospațial, Mâncare & Băuturi, Materiale Plastice, Centre de Servicii, Servicii Logistice, printre altele.

TRAJECTORY HIGHLIGHTS - EXTINDEȚI BIOGRAFIA
 • Edgar deține experiență ca și coach lean de peste 10 ani, și conduce operațiunile Europene ALFRA din 2014, dezvoltând organizații în țări ca Spania, România, Rusia, sau Ungaria. Recent, el a oferit suport companiilor ca Bosch, Hino Motors, Mercedes Benz, Kimball, Zebra technologies, Takata, Inteva Products, Dawn Foods, BOA, Mars, Rubbermaid, Faist Group, Emerson, Exide, Harsha Engineers, Steelcase.
 • Edgar este consultant pentru diferite organizații la nivel de conducere, oferind suport în limbi precum Engleză, Spaniolă și Română.
 • Din 2012, Edgar dezvoltă antrenori folosind abordarea Toyota Kata, creând capabilitate în cadrul companiilor.
 • El este un vorbitor operațional de excelență la Conferințe și Summituri internaționale de Lean.
 • El a dezvoltat și antrenat peste 1000 de manageri și lideri în filozofia Lean de Management.
 • Certificat ca Practicant Lean & Six Sigma s Black Belt de către IIE, Atlanta , Georgia.
 • Diplomă de Licență în Inginerie Industrială & Management de la Universidad Autonoma de Nuevo Leon.
 • Edgar a fost antrenat și dezvoltat profesional de către lideri renumiți ca: Ritsuo Shingo (Fost Președinte Toyota), PhD. Jeffrey Liker (The Toyota Way), Gary Convis (Fost VP al Toyota N.A. )
Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.