Lean termelés szimulátor
Saját fejlesztésű innovatív rendszer

Lean Termeles Szimulator

A lean módszerek megimerése 100% -ban gyakorlatra alapozva

A szimuláció célja hogy a résztvevőket olyan valós szituációba vonja be, ahol személyesen tapasztalhatják a hagyományos munkamódszerekkel kapcsolatos mindennapi problémákat, többek közt az átfutási idővel a minőséggel, vevői és dolgozó elégedettséggel, készletekkel kapcsoltban,

A résztvevők megismerhetik lean alapelvek bevezetésnek módját és hatását, mely teljesítmény növekedéshez a minőség javulásához, a kiszállítási kondíciók könnyebb betartásához, a készletek csökkenéséhez vezet.

Lean termelés szimuláció

Tekintse meg az összefoglalót

Mitől ennyire hatékony?

A résztvevők tapasztalati úton, a folyamatok valós problémáinak feltárása után, megérthetik, hogy „miért” és „hogyan” alkalmazzák a lean módszereket. Ezáltal valóban átlátják majd az eszközök és módszerek célját, és szükségességét.

A résztvevők különböző szerepekben próbálhatják ki magukat: gyártók, anyagmozgatók, csoportvezetők, folyamatmérnök, vezérigazgató, quality mérnökök, vevői kapcsolatartók, lean szakemberek és egyéb funkciók, melynek köszönhetően a saját munkakörükön és szerepükön kívül átfog képet kaphatnak egy szervezet valós működéséről.

Szimulációs területek

Az alapvető lean koncepciótól a menedzsment rendszer teljes integrációjáig, beleértve a KPI-okkal való működési hatékonységfejlesztést.

TUDATOSSÁG MEGTEREMTÉSE

A 4 órás tevékenység célja, hogy a résztvevők elsőkézből tapasztalhassák meg a különbséget a hagyományos és a lean termelési rendszer között. Ezáltal egységes tudatosság alakul ki a szervezet különböző szintjein a rendszer hasznoságával kapcsolatban.  Ez elengedhetetlen a szervezeti szintű átalakuláshoz.

Javaslat: Érdemes a teljes menedzsmentet bevonni ebbe a szimulációba, hogy megérthessék a lean bevezetésének előnyeit minden funkcionális területen.

LEAN TERMELÉSI RENDSZER

8 órás tevékenység lehetővé teszi a folyamatos fejlesztés dinamikus kombinálását lean elvekről szóló tréninggel, és a koncepció további alkalmazásának lehetőségeiről.

A résztvevők átfogó képet kapnak arról, hogy hogyan alkalmazzák a módszereket saját fejlesztséikhez.

Ajánlott lean szakemberek és a szervezet minden egyéb funkciójában dolgozó szakemberek számára.

LEAN MENEDZSMENT TELJES KÖRŰ BEVEZETÉSE

12-24 órás szimuláció

A csoport számos olyan progresszív kihívást kap melynek következtében a magasabb teljesítmény elérése érdekében különböző fejlesztési (PDCA) kör végrehajtására lesz szükség, illetve számos lean eszköz és módszer alkalmazására nyílik lehetőség.

A Toyota működési kiválóság modelljéhez igazodva HR és Pénzügyi, valamint stratégiatervezési témákra is kiterjeszthető.

Ajánlott: Felsővezetők, lean szakemberek, középvezetők, és minden olyan szakember számára, aki a napi munkájával hozzájárul a szervezet működési hatékonyságának növeléséhez.

FELXIBILIS MEGKÖZELÍTÉS

Minden szinten ajánlott:

Felső és középvezetők, műszakvezetők, termeléstervezők, mérnökség, és operatív dolgozók.

A szimulációs módszerünk flexibilitásának köszönhetően a szimuláció célját és komplexitását a közönséghez és a megrendelő elvárásaihoz tudjuk igazítani.

A résztvevők létszáma 8-35 főig változtatható.  A létszámtól és a rendelkezésre álló időtől függően a szimuláció paraméterei rugalmasan változtathatók.

Lean Manufacturing Simulator

Szeretné megtapasztalni?

Regisztráljon a következő nyitott szimulációs rendezvényünkre!

Szeretné  cége számára megrendelni a lehetőséget?

További információért keresse csapatunkat!

Tréning, képzés, oktatás, Lean alapok, belevető oktatás, beléptető oktatás, menedzsment tréning, Standard munka, Vizuális menedzsment, TPS, TPS ház, Continuous Improvement, folyamatos fejlesztés, CI, PDCA, Plan-Do- Check-Act, átfutási idő, vevői elégedettség, dolgozói elégedettsé, Just in time, lean alapelvek, teljesítmény növelése, minőség javulás, készlet, készelt csökkenés, lean eszközök, lean módszerek, ütemidp, ciklusidő, demand, replenishment, veszteésgek, veszteség típusok,

szimuláció, szimulációs módszer, termelés szimuláció, termelés szimulátor, lean szimulátor, Training, képzések, oktatás,

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.