A workshop célja

Április 23-án egy rendkívüli tréninget tartottunk Jeff Liker PhD., világhírű lean szakértő vezetésével. Megtudhattuk, hogy milyen kulcsfontosságú szerepe van a lean vezetőknek az igazi szervezeti szintű átalakulásban.

A lean vezetők képzési modellje mellett gyakorlatokon keresztül kerültek bemutatásra azok a fejlesztő és coaching rutinok, melyek tudományos megközelítést alkalmazva segítik a lean vezetőket abban, hogy kollégáikat is képessé tegyék a napi munka során felmerülő problémák és kihívások megoldására.

A szemináriumon különböző cégektől többek közt felsővezetők, vezérigazgatók, elnök-vezérigazgatók vettek részt, akiket az érdekelt, hogy hogyan képezhetnek olyan vezetőket, akik másokat is fejlesztenek és coachingolnak a folyamatos fejlesztés hosszú útján.

A résztvevő cégek és intézmények a teljesség igénye nélkül: Knorr-Bremse, Daimler, Nestlé, Auchan, Steelcase, BOA group, Celestica, Hovány csoport, Debreceni Egyetem.

A képzés részletei:

  • Megismerhettük a lean vezetés fejlesztési modelljét valós történetek feldolgozásával
  • Gyakoroltuk a fejlesztési és coaching rutinokat, melyek a problémamegoldási képességek fejlesztésére szolgálnak, amiknek birtokában a vezetők a kollégáikat fejleszthetik
  • Példákon keresztük tudhattuk meg, hogyan támogassuk a napi kaizen tevékenységeket, és hogyan szervezzük meg a teljes szervezet tevékenységeit a Hoshin Kanri segítségével

Lean Leadership Development Model

Fotók a tréningről:

További rendezvények

No event found!

Would you like to know more about our programs? Please contact us

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.