A Shingo díj

A működési kiválóságért

A Utah Állami Egyetem Dr. Shigeo Shingo élete során elért eredményeinek elismerése képpen létrehozta a Műkődési kivállóságért járó Shingo díjat, mely a működési kivállósaágban világelsők közé sorolható lean szervezeteknek megítélhető kitüntetés.

A Shingo díj a világ legmagasabb szintű szervezeti kivállóséégért járó elismerése, melyet a teljes szervezeti kutúrájának és az ebből eredő egyedülálló eredmények összeségének kiértékelése révén nyerhető el.

Hogyan tudja az ALFRA szervezete támogatni ezt az utazást?

Számos szervezetet támogattunk a transzformációs modellünk segítségével, mely kiváló összhangban van a Shingo modellel, illetve, mint Shingo szervezet partnerei, a csapatunk tagjai a Shingo modell képzett és elismert oktatói.

Célunk a legmagasabb minőséget képviselő workshopok lebonyolítása, világszínvonalú oktatókkal, akik a Shingo modell alkalmazását szervezeti vezetőkként, valamint külső coachként támogattak ügyfeleket a kitűzött céljaik elérésében.

A szervezetünk tagjai nem csupán a Shingo modell implementálását támogatják, de egyebek mellett olyan világhírű szervezeteknél töltöttek be vezető szerepet mint a Toyota, vagy a Fial Chrysler, és átfogó ismeretekkel rendelkeznek a Toyota módszer vagy a WCM alapelveiről.

alfra-squared-logo
Print
Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.