10 Sfaturi Pentru a vă Îmbunătăți Dezvoltarea Carierei

career-development1

Pasul 1. Definiți-vă obiectivele pe termen lung

Stabilirea obiectivelor pe termen scurt este esențială, deoarece este nevoie de timp pentru a dezvolta abilitățile și experiența necesare pentru succes. Păstrați un jurnal, un planificator sau un calendar virtual pentru a vă înregistra progresul și experiențele.

Pasul 2. Obțineți feedback

Odată ce dobândiți experiență în domeniul dvs., cereți feedback-ul managerilor și colegilor dvs., astfel încât să vă puteți înțelege punctele forte și să vă îmbunătățiți punctele slabe. Este o oportunitate excelentă de a discuta cu managerul vostru despre dezvoltarea carierei în timpul evaluărilor de performanță.

career-development3
career-development7

Pasul 3. Networking

Profitați de resursele și conexiunile pe care le aveți la dispoziție. Menținerea unei prezențe active în industria dvs. vă poate permite să descoperiți oportunități de angajare, să mențineți relații profesionale pe termen lung și să rămâneți la curent cu tendințele din industrie.

Pasul 4. Be Resourceful

Angajații multor companii și organizații au acces la o varietate de resurse educaționale și oportunități de învățare pentru a-și îmbunătăți abilitățile. Pentru a vă avansa cariera în cadrul companiei, angajatorul dumneavoastră poate oferi programe de formare în management.

career-development2
career-development8

Pasul 5. Acceptați provocarea

Pentru a vă îmbunătăți cariera, aveți nevoie de timp, angajament și motivație. Experimentați frecvent abilități și idei dincolo de domeniul dvs. de expertiză pentru a vă împinge în afara zonei de confort.

Pasul 6. Continuați să învățați, în fiecare zi!

Fiți la curent cu concurenții din industria dvs., noile produse și servicii și idei inovatoare pentru viitor citind frecvent despre acestea. Puteți găsi informații despre industrie în ziare comerciale, reviste, site-uri de știri și bloguri.

career-development4
career-development6

Pasul 7. Învățați și sprijiniți-i pe ceilalți!

Explorați oportunitățile profesionale disponibile în industria dvs., deoarece acest lucru vă poate permite să explorați opțiuni de carieră alternative și să vă extindeți rețeaua de conexiuni. Comunicați cu colegii și rețeaua dvs. pentru a afla despre conferințe, ateliere și evenimente legate de industrie care vă pot ajuta să vă avansați în carieră.

Pasul 8. Organizați-vă

Pentru a rămâne organizat, arhivați-vă munca anterioară, creați un program regulat și planificați-vă pașii următori pentru a vă atinge obiectivele de carieră. Urmărindu-vă progresul în timp, vă puteți concentra asupra obiectivelor pe termen lung.

career-development5
career-development9

Pasul 9. Participați la workshopuri și programe de training

Participați la workshopuri, programe de formare și evenimente comunitare relevante pentru industria dvs. pentru a învăța, a crește și a fi la curent cu noi resurse și informații.

Pasul 10. Nu renunțați niciodată

Nu cedati niciodata! Aceasta este atitudinea care ar trebui să o abordați, indiferent de situație. Eșecul nu este o opțiune și consecvența este cheia succesului.

career-development10
Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.