Consultanță în Digitalizare

Human Talent + Automation

Experiența noastră în gestionarea și consultarea organizațiilor ne oferă un avantaj în a vă ajuta compania să dezvolte soluții care să aibă un impact pozitiv asupra operațiunilor dumneavoastră.

Abordarea noastră în Digitalizare

digitalization-process-2022
assessment-automation

1) Evaluare

Analizăm situația dumneavoastră actuală prin efectuarea unei evaluări operaționale pentru a defini gradul de pregătire pentru potențiale soluții digitale și de automatizare.

automationplanning

2) Planificare

Creăm o foaie de parcurs și evaluăm cerințele și potențialele beneficii ale digitalizării, furnizând un punctaj pentru a evalua rezultatele.

automation-development

3) Dezvoltare

Vă putem ajuta cu arhitectura pentru a dezvolta soluția și a o integra în operațiunile dumneavoastră.

automation-implementation

4) Implementare

La Process Digitalization, credem că digitalizarea ar trebui să fie un partener al companiei dvs., mai degrabă decât un concurent.

Beneficiile Digitalizării

SOLUȚII DURABILE CU ARHITECTURA LEAN

Cheia pentru construirea de soluții durabile este logica și arhitectura aprofundată care echilibrează eficiența, gradul de utilizare și mentenabilitatea. Putem construi soluții scalabile, adaptate propriilor nevoi.

OPTIMIZAȚI PROCESELE DE PRODUCȚIE CU DIGITALIZAREA

Conectarea echipamentelor pentru a comunica și a obține date în timp real vă va îmbunătăți capacitatea de a lua decizii și de a aloca resurse, acest lucru vă va simplifica procesul de îmbunătățire.

AUTOMATIZAȚI FLUXURILE DE LUCRU ȘI CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA

Munca manuală și repetitivă care poate fi automatizată va elibera capacitatea echipei dvs. de a gândi și de a adăuga mai multă valoare organizației dvs.

MAXIMIZAȚI RENTABILITATEA INVESTIȚIEI BUGETULUI VOSTRU

Înainte de a face orice investiție, definim metrici pentru a măsura succesul și impactul în operațiunile dvs., estimând rentabilitatea investiției (ROI).

ECONOMISIȚI TIMP ȘI CREȘTEȚI EFICIENȚA

Digitalizarea prezintă oportunitatea de a economisi timp și de a crește eficiența la locul de muncă.

 • SOLUȚII DURABILE CU ARHITECTURA LEAN

  Cheia pentru construirea de soluții durabile este logica și arhitectura aprofundată care echilibrează eficiența, gradul de utilizare și mentenabilitatea. Putem construi soluții scalabile, adaptate propriilor nevoi.

 • OPTIMIZAȚI PROCESELE DE PRODUCȚIE CU DIGITALIZAREA

  Conectarea echipamentelor pentru a comunica și a obține date în timp real vă va îmbunătăți capacitatea de a lua decizii și de a aloca resurse, acest lucru vă va simplifica procesul de îmbunătățire.

 • AUTOMATIZAȚI FLUXURILE DE LUCRU ȘI CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA

  Munca manuală și repetitivă care poate fi automatizată va elibera capacitatea echipei dvs. de a gândi și de a adăuga mai multă valoare organizației dvs.

 • MAXIMIZAȚI RENTABILITATEA INVESTIȚIEI BUGETULUI VOSTRU

  Înainte de a face orice investiție, definim metrici pentru a măsura succesul și impactul în operațiunile dvs., estimând rentabilitatea investiției (ROI).

 • ECONOMISIȚI TIMP ȘI CREȘTEȚI EFICIENȚA

  Digitalizarea prezintă oportunitatea de a economisi timp și de a crește eficiența la locul de muncă.

Echipa noastră

dan-dogojie

Dan Dogojie

Lean Management Senior Consultant

Dan este un consultant de nivel superior cu +25 de ani de experiență într-un mediu industrial (auto, electronice). Are o vastă experiență ca director de fabrică pentru Electrolux, Autoliv, Panduit și Delphi, responsabil pentru livrările operaționale și financiare ale fabricilor.

El are experiență în startup-uri, operațiuni green-field / cu creștere mare, stabilizarea crizelor, operațiunile grupurilor de lucru și managementul general al fabricii.

Extinde Biografia
 • A fost, de asemenea, Director de producție la Fabrica Grup Dacia-Renault Mioveni, responsabil cu operațiunile departamentelor de producție auto: ștanțare, sudură, vopsitorie și asamblare auto. A condus sistemul de producție și a fost responsabil LEAN pentru regiunea EMEA în divizia Autoliv airbag, în calitate de Manager de program ACE;
 • A început să aplice principiile lean manufacturing în fabrica Solectron. A urmat multă experiență în fabrica OEM Dacia-Renault, prin obținerea titlului de Renault Production System – Black Belt, ca Organizator Industrial și aplicarea strategiilor RPS în fabrica de la Mioveni.
 • A deținut funcții precum Materials Control and Logistics Manager pentru Philips și BOS Automotive, cu demararea activității și formarea Departamentului de Supply Chain & Logistics al BOS Automotive (green-field) pentru coordonare transport, expediere-facturare, materii prime-depozite de produse finite, sisteme pull ale materialelor între fluxurile de valori ale fabricii, achiziții indirecte de mărfuri, planificare producție-cerere-expediere, startup-ul a 2 depozite de consolidare pentru lantul de aprovizionare cu materii prime (situate in Germania) si 2 depozite JIT/OEM situate in Austria si Spania.
nicolae-gligor

Nicolae Gligor

Lean Management Senior Consultant

Nicolae are peste 25 de ani de experiență în diferite industrii: Auto, Chimică, Automatizare & Electronică și Aerospațială. A condus proiecte complexe de rezolvare a problemelor de afaceri pe mai multe site-uri din Europa, America de Nord, Australia și Asia.

Nicolae a avut roluri precum Senior Quality Manager, Global Quality Improvement Manager, Lean Deployment Specialist, Business Excellence Leader, Senior Project Manager și Industrial Performance Leader pentru Dacia, Honeywell și Renault-Nissan.

Extinde Biografia
 • Responsabil pentru alinierea sistemului de operare Honeywell la nivel global, Nicolae a sprijinit implementarea globală a sistemului de producție Honeywell „Order to Cash” în toate grupurile strategice de afaceri.
 • A condus proiecte spin-off care au transferat unități de producție și centre de distribuție care implică locații din Marea Britanie, Germania, Italia, România și Republica Cehă.
 • Senior Quality Manager al Dacia Powertrain & Transmission Sites, care conducea o echipă de calitate de 260 de membri, premiat drept cel mai bun site Power-Train al Grupului Powertrain al Renault pentru performanță de calitate.
 • La Renault-Nissan, folosind metodele Industry 4.0, a condus echipele Tiger (Clubs Métier) pentru toate site-urile Powertrain și implicând departamente de Energy Saving, Mentenanță, Unelte de tăiere și Lichide industriale.
 • A sprijinit implementarea conceptului și abordării Build in Quality, ca „Expert în materie BiQ”, în cadrul Grupului de afaceri al sistemelor de transport din Honeywell, impactând reducerea valorii neadăugate și costul calității proaste.
 • A condus procesele de „Certificări de excelență” în site-ul de producție și distribuție din SUA, EMEA și APAC pentru peste 40 de locații, folosind ca referință instrumentele Lean și 6 Sigma.
edgar-cardenas

Edgar Cardenas

Vice-President Global Operations

Edgar deține experiență multiculturală (România, Ungaria, Rusia, Mexic, Columbia, Spania, SUA…) oferind suport companiilor în călătoria de îmbunătățire bazată pe dezvoltarea echipelor pentru a îmbunătăți calitatea oamenilor și a proceselor, în diferite industrii precum: componente auto, Fabricație de Electronice, Aerospațial, Mâncare & Băuturi, Materiale Plastice, Centre de Servicii, Servicii Logistice, printre altele.

Extinde Biografia
 • Edgar deține experiență ca și coach lean de peste 10 ani, și conduce operațiunile Europene ALFRA din 2014, dezvoltând organizații în țări ca Spania, România, Rusia, sau Ungaria. Recent, el a oferit suport companiilor ca Bosch, Hino Motors, Mercedes Benz, Kimball, Zebra technologies, Takata, Inteva Products, Dawn Foods, BOA, Mars, Rubbermaid, Faist Group, Emerson, Exide, Harsha Engineers, Steelcase.
 • Edgar este consultant pentru diferite organizații la nivel de conducere, oferind suport în limba Engleză, Spaniolă și Română.
 • Din 2012, Edgar dezvoltă antrenori folosind abordarea Toyota Kata, creând capabilitate în cadrul companiilor.
 • El este un vorbitor operațional de excelență la Conferințe și Summituri internaționale de Lean.
 • El a dezvoltat și antrenat peste 1000 de manageri și lideri în filozofia Lean de Management.
 • Certificat ca Practicant Lean & Six Sigma s Black Belt de către IIE, Atlanta , Georgia.
 • Diplomă de Licență în Inginerie Industrială & Management de la Universidad Autonoma de Nuevo Leon.
 • Edgar a fost antrenat și dezvoltat profesional de către lideri renumiți ca: Ritsuo Shingo (Fost Președinte Toyota), PhD. Jeffrey Liker (The Toyota Way), Gary Convis (Fost VP al Toyota N.A. )

Clienții noștri internaționali:

Build sustainable solutions with lean architecture

Lean architecture is the key to building sustainable solutions. It requires logic and in-depth architecture that balances efficiency, usability, and maintainability. With lean architecture, you can build scalable solutions that are tailored to your own needs.

Optimize your manufacturing processes with Digitalization

Connecting equipment to communicate and get real-time data will enhance your capability to take decisions and allocate resources, this will streamline your improvement process.

Automate workflows and increase productivity

Repetitive and manual work that can be automated will free up your team’s ability to think and add more value to your organization.

Maximize the ROI of your budget

Before any investment is done, we can work to define metrics to measure success and the impact of the solution in your operations, estimating the Return of Investment (ROI).

Save time and increase efficiency

Digitalization presents the opportunity to save time and increase efficiency in the workplace. With an in-depth understanding of your business logic, we can help you create reliable data and make decisions faster than ever before.

Începeți călătoria către fabrica inteligentă

Lean, Intelligence Manufacturing, artificial intelligence in manufacturing, intelligent manufacturing system, journal of intelligent manufacturing, intelligent manufacturing, intelligent manufacturing examples, Connected Enterprise, connected enterprise solutions, connected enterprise meaning, what is connected enterprise, Smart Manufacturing, smart manufacturing definition, smart manufacturing technology, smart manufacturing examples, smart manufacturing engineering, Digital Manufacturing, digital manufacturing definition, digital manufacturing concepts, digital manufacturing examples, Digital Factory, digital factory software, digital factory definition, Industry 4.0, industry 4.0 technologies, industry 4.0 definition, industry 4.0 meaning, industry 4.0 examples, industry 4.0 manufacturing, industry 4.0 concept, industry 4.0 challenges, Smart Factory, smart factory, smart factory 4.0, smart factory definition, smart factory example, smart factory technology, smart factory, industry 4.0, smart factory solutions, digitalization, Industry 4.0 digitalization

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.