Lean Leadership & Management

Curs Online 100% Gratuit

Rolului liderului în călătoria de transformare a organizației într-una de învățare și îmbunătățire continuă.

Acest curs include:

Cursuri accesibile pe platformă 24/7
Cursuri accesibile pe platformă 24/7
Sesiuni Live
Sesiuni Live
Certificate eliberate de către Alfra Consulting
Certificate eliberate de către Alfra Consulting

Introducerea Cursului:

Trainerii Cursului:

andreea-selin-circle

Andreea Selin

Quality & Continuous Improvement Director

Andreea deține 9 ani de experiență în implementarea îmbunătățirii continue în diverse organizații. Este o persoană proactivă, dedicată și auto-motivată care facilitează procesul de descoperire a impactării rapide a modului în care oamenii văd lucrul și îmbunătățirea continuă. Ea deține experiență în training în diferite țări precum: Canada, Austria, Japonia, România și Singapore.

Extinde Biografia
 • Ca și director de calitate și de îmbunătățire continua, într-o fabrică cu peste 1500 de angajați, și 175 de subordonați în echipa sa, a reușit să se dezvolte și să antreneze alte persoane în filozofia Lean.
 • După desfășurarea transformărilor Lean și îmbunătățirea performanțelor organizaționale, eliminând waste-ul și creând flow, pot spune că cea mai provocatoare, entuziastă și recompensatoare experiență este câștigarea inimilor oamenilor pentru îmbunătățirea continuă.
 • Andreea a lucrat pentru companii ca: Nokia, Protect & Gamble, Trelleborg și Celestica deținând roluri:  În Inginerie, Lean, Business unit manager și recent ca și Quality Director
 • Andreea deține experiență în următoarele domenii: Change management, Value Stream Analysis, Problem Solving, Project management și Performance Coaching
edgar-circle-profile-picture

Edgar Cardenas

Lean Advisor & Coach – ALFRA Europe Director

Edgar deține experiență multiculturală (România, Ungaria, Rusia, Mexic, Columbia, Spania, SUA…) oferind suport companiilor în călătoria de îmbunătățire bazată pe dezvoltarea echipelor pentru a îmbunătăți calitatea oamenilor și a proceselor, în diferite industrii precum: componente auto, Fabricație de Electronice, Aerospațial, Mâncare & Băuturi, Materiale Plastice, Centre de Servicii, Servicii Logistice, printre altele.

Extinde Biografia
 • Edgar are experiența ca și coach lean de peste 10 ani, și conduce operațiunile Europene ALFRA din 2014, dezvoltând organizații în țări ca Spania, România, Rusia, sau Ungaria. Recent, el a oferit suport companiilor ca Bosch, Hino Motors, Mercedes Benz, Kimball, Zebra technologies, Takata, Inteva Products, Dawn Foods, BOA, Mars, Rubbermaid, Faist Group, Emerson, Exide, Harsha Engineers, Steelcase.
 • Edgar este consultant pentru diferite organizații la nivel de conducere, oferind suport în limbi precum Engleză, Spaniolă și Română.
 • Din 2012, Edgar dezvoltă antrenori folosind abordarea Toyota Kata, creând capabilitate în cadrul companiilor.
 • El este un vorbitor operațional de excelență la Conferințe și Summituri internaționale de Lean.
 • El a dezvoltat și antrenat peste 1000 de manageri și lideri în filozofia Lean de Management.
 • Certificat ca Practicant Lean & Six Sigma s Black Belt de către IIE, Atlanta , Georgia.
 • Diplomă de Licență în Inginerie Industrială & Management de la Universidad Autonoma de Nuevo Leon.
 • Edgar a fost antrenat și dezvoltat profesional de către lideri renumiți ca: Ritsuo Shingo (Fost Președinte Toyota), PhD. Jeffrey Liker (The Toyota Way), Gary Convis (Fost VP al Toyota N.A. )
Mihai Cristea

Mihai Cristea 

Invitat Special

Plant Manager

Mihai este plant manager de peste 5 ani la Inteva Salonta, unde răspândește stilul și gândirea de gemba leadership cu echipa sa, căutând mereu să ajungă mai departe și mai bun.

Este un lider care conduce prin exemplu, acordând atenție asupra dezvoltării oamenilor și reacției rapide pentru a îmbunătăți performanța generală.

El a obținut rezultate dezvoltând sisteme de lucru precum problem solving, daily management, gemba walks, visual management și Tehnologia pentru a sprijini reacția mai rapidă.

Lean Training, sistem de producție Lean, Productie tip Lean, Kaizen curs, Lean Manufacturing Curs, 5s, VSM, Kanban, Lean Manufacturing, manufactura tip lean, Toyota production system, sistem de productie toyota, TPS, VSM, Takt time, Standard Work, Just in Time, Poka Yoke, Jidoka, Value Design, Total Flow, Continuous Flow, Kanban, Toyota Production System, 5s, 7 muda, Standard work, Arad, Bucuresti, Timisoara, Pitesti, Sibiu, Oradea, Ploiesti, Craiova, Brasov, Cluj

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.