Training & Development Programs

“The biggest way in any organization is the untapped potential of its people”

Traininguri Lean Open

Programăm cursuri periodice cu cele mai solicitate subiecte, unele dintre ele sunt ținute direct în linia de producție de către experți internaționali și naționali.

Traininguri Lean On-site

Fiecare companie are nevoie de o abordare specifică în funcție de situația lor actuală, contactați-ne, iar noi vă vom ghida și vom stabili cel mai bun program de formare pentru dvs.

Beneficiați de efectuarea unui antrenament bazat pe operațiunile companiei cu o agendă specifică adaptată pentru echipa dvs.

Traininguri Lean Online

Organizăm cursuri online și sesiuni live, pe platforma noastră, alături de diferiți traineri, urmând cele mai cerute subiecte de către clienții noștri.

trainings

Toate Trainingurile:

Despre Trainingurile noastre

Feedback-ul participanților

  • A fost o experiență foarte bună, am avut oportunitatea să o împărtășesc cu oameni care provin din diferite industrii și să învăț din experiența lungă a lui Ritsuo Shingo. Ascultându-l pe Ritsuo Shingo în timpul workshopului, mi-am dat seama că pentru divizia mea este foarte important să creăm o cultură a companiei, o cultură de îmbunătățire continuă, care va susține conceptele Lean.

    Bogdan Ureniuc Plant Manager BOA RBT
  • Echipa Alfra a stiut sa creeze o experienta deosebita astfel incat cursantii sa se familiarizeze usor cu temele propuse indiferent de nivelul anterior al experientei. Pentru mine a fost primul curs desfasurat 100% in online, dar modul in care a fost structurat si abordat nu a afectat cu nimic calitatea cursului. Felicitari intregii echipe Alfra! Good job!

    Graur Mihnea
  • Un curs mai mult decat necesar pt. fiecare dintre cei care ne desfasuram actvitatea in lumea Automotiv, foarte foarte clar si usor de inteles care cuprinde intreaga plaja de activitati pe departamente dintr-o companie. Intradevar folosim unele din "uneltele" Lean insa fara sa cunoastem foarte bine importanta si tinta utilizarii acestora. Am considerat ca acest curs o sa ofere o buna strategie pentru a asimila noi tehnci pt. imbunatatirea/dezvoltarea noastra a persoanelor, imbunatre care se v-a reflecta in ceea ce facem zi de zi la locul de munca. Am descoperit totodata instrumentele necesare pt. implementarea strategiei Lean. Felicitari si multumiri pt. munca dumneavoastra care ne ajuta sa creem, implementam, cunostem si sa fim un standandard!

    Aștelean Gheorghe

Solicitați un apel cu echipa noastră pentru a adapta un program de instruire pentru echipa dvs.

Metoda Kaizen, Kaizen workshop, Lean Curs, Curs Leadership, Kaizen, Value stream, TPM, Kanban, 5S, Lean Manufacturing, Coaching, Team building, strategia, strategy, Hoshin Kanri, problem solving, Rezolvarea Problemelor, PDCA, 8D, A3, mentenanta preventiva, mentenanta productiva totale, TPM, JIT, just in Time, Toyota Kata, Coaching Kata, Improvement processes, productie lean, Value stream mapping, flow, continuous flow, SMED, visual management, QRQC, Quick Response, Quality Control, Quality Circle, Material Flow, Supply Chain Management, production control, Hoshin, Daily Kaizen, KPI, Kaizen workshop, Gemba Kaizen, curs 8D, leadership Romania, Arad, Bucuresti, Timisoara, Oradea, Sibiu, Brasov, training Lean, Lean training, lean trainings

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.