Programele Noastre de Dezvoltare

„Vă ajutăm să vă valorificați potențialul companiei.”

Abonați-vă acum la Newsletter-ul nostru pentru primi notificări despre ultimele cursuri și activități.

Aflați de ce abordarea noastră oferă rezultate

Practice on the shopfloor

Toate conceptele revizuite sunt însoțite de practică direct pe procese,  trainingul nostru este practic în proporție de 70%.

Team-based activities

Împărtășește și învață în grupuri mici, fiecare echipă își va prezenta constatările și ideile.

Real Case Examples

Avem o mulțime de exemple de implementare pentru a vizualiza beneficiile.

Start of Improvement Projects

Participanții lansează proiecte de îmbunătățire pentru a-și aplica învățările pe propriile proiecte.

Traininguri On-site

Fiecare companie are nevoie de o abordare specifică în funcție de situația lor reală, contactați-ne pentru a vă înțelege și a vă îndruma pentru a stabili cel mai bun program de formare.

Profitați de a efectua un training axat pe operațiunile dvs. și pe situația reală, cu o agendă personalizată, specifică echipei voastre.

catalog-alfra-final

Calendar Cursuri Open

Programăm periodic cursuri de instruire din cele mai solicitate subiecte ale noastre, unele dintre ele sunt direct în zona de proces (Gemba), instruite de experți internaționali și locali.

open-training-calendar-1

Traininguri Populare

Solicitați un apel cu noi pentru a personaliza un program pentru echipa voastră.

Feedbackul participanților

 • Un curs mai mult decat necesar pt. fiecare dintre cei care ne desfasuram actvitatea in lumea Automotiv, foarte foarte clar si usor de inteles care cuprinde intreaga plaja de activitati pe departamente dintr-o companie. Intradevar folosim unele din "uneltele" Lean insa fara sa cunoastem foarte bine importanta si tinta utilizarii acestora. Am considerat ca acest curs o sa ofere o buna strategie pentru a asimila noi tehnci pt. imbunatatirea/dezvoltarea noastra a persoanelor, imbunatire care se v-a reflecta in ceea ce facem zi de zi la locul de munca. Am descoperit totodata instrumentele necesare pt. implementarea strategiei Lean. Felicitari si multumiri pt. munca dumneavoastra care ne ajuta sa creem, implementam, cunostem si sa fim un standard!

  Aștelean Gheorghe
 • Excelent profesor și concentrare pe obiectivul principal al cursului, modul de gândire. Prezentarea și toate documentele împreună cu speaker-ul completează ținta cursului. Instructorul a fost de mare ajutor pentru a analiza toate zonele. Mulțumesc mult.

  Gerasimos Zois
 • Training-ul a fost foarte interesant și bine explicat. Cu siguranță acest training ne va ajuta în producție. Profesionalism la nivel înalt

  Paul Girna
 • Oameni minunați cu o experiență în foarte multe domenii reușesc să transmită materialul prin exemple, teorie și practic. Am reușit să învăț cu adevărat cum sa normez fara cronometru si îl văd ca pe un bun mod de a valida ceea ce am măsurat cu cronometrul. Va mulțumesc pentru această experiență si pentru cunoștințele transmise.

  Osvald Thomas
 • Cursul a fost foarte interesant, si am invatat multe lucruri care ne vor ajuta pe viitor la dezvoltarea companiei. Aceste lucruri au fost posibile si datorita unui trainer deosebit, bine pregatit si cu foarte bune abilitati didactice

  Jurchis Ionut Radu
 • Un curs foarte bine structurat, cu destule informatii interesante in care s-a incercat si prezentarea unor realizari sau experiente practice reale pentru mai buna intelegere a conceptelor. Sunt satisfacut pe deplin de desfasurarea cursului si de nivelul de clarificare al notiunilor invatate.

  Florian Coman
Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.