Gemba practice alături de participanți din industrii diferite care au învățat, în cadrul acestui training ,despre conceptele de lean manufacturing și îmbunătățire continuă. 

În acest workshop participanții au învățat și practicat principiile Lean în zona de producție a fabricii gazdă, Inteva Products.

Săptămâna aceasta am desfășurat trainingul găzduit de Inteva Products în Salonta. Participanți din diferite departamente și industrii s-au alăturat pentru a învăța principiile Lean (Toyota) precum: PDCA, 5s, Built-in Quality, SMED, TPM, Jidoka și Andon, printre altele.

Pe parcursul acestui training, participanții au învățat despre îmbunătățirea continuă și modul de introducere și menținere a acesteia de-a lungul companiei lor. Acest training practic s-a focusat pe practica în gemba și anume în zona de producție a fabricii Inteva.

Trainingul de Lean Manufcaturing s-a axat pe schimbarea mentalității participanților pentru a putea înțelege și împărtăși, în cadrul propriei companii, cultura Lean pentru a îmbunătăți continuu propriile sisteme și linii de producție.

Cel mai important lucru pentru conducerea unei companii Lean este să mergem în gemba și să observăm procesele, nu să încercăm să le rezolvăm din birou.

Vreți să mergeți mai departe? Vă rugăm să ne contactați.


Leadership, Management TPM, Lean, Kaizen, Gemba, Lean Management, Lean Leadership, Lean Manufacturing, TPM, 5S, Gemba Training, Lean Course, Training Lean, Cultura Lean

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.