Curs online desfășurat alături de peste 300 de persoane pregătite să învețe despre rolului liderului în călătoria de transformare a organizației într-una de învățare și îmbunătățire continuă.

În acest curs online 100% gratuit, participanții au învățat principiile de Lean Leadership și Lean Management alături de cei 2 traineri, Edgar Cardenas și Andreea Selin, participând la ședințele live organizate pentru a explica aceste concepte și pentru a îndruma participanții în călătoria proprie de îmbunătățire continuă.

lean-leadership4

În luna Martie am lansat cursul online Lean Leadership and Management, în cadrul căruia participanți din diferite departamente și industrii s-au alăturat pentru a învăța principiile Lean (Toyota) precum: PDCA, 5s, Built-in Quality, SMED, TPM, Jidoka și Andon, printre altele.

În cadrul acestui curs l-am avut, ca invitat special, pe Mihai Cristea, Plant Manager în cadrul Inteva Products din Salonta. El a împărtășit cu grupul de participanți experiența sa din cadrul călătoriei de îmbunătățire continuă alături de întreaga companie. Mihai a participat și la sesiunea live alături de participanții cursului online.

Acest curs s-a axat pe schimbarea mentalității participanților pentru a putea înțelege și împărtăși, în cadrul propriei companii, cultura Lean pentru a îmbunătăți continuu propriile sisteme.

Dacă nu v-ați înregistrat încă la cursul online Lean Leadership and Management, puteți să o faceți acum. Este 100% Gratuit:

Vreți să mergeți mai departe? Vă rugăm să ne contactați.

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.