Lean for Logistics Processes (Just in Time) 

Îmbunătățiți fluxul de materiale de la depozit până la livrare

Raționalizați fluxul de materiale folosind principiile lean

În acest workshop vom discuta și vom exercita principiile lean precum producția Just in Time, Supermarket, benzi FIFO, Milk run replenishment,  pentru a îmbunătăți timpul de livrare.

just-in-time-concept

Conceptul Just in Time

DETALIILE TRAININGULUI

Cine ar trebui să participe?

Lideri operaționali care doresc să învețe cum să susțină mai bine fluxul de valoare și să înceapă călătoria către producția just in time.

BENEFICII
 • Aflați cum să vizualizați performanța procesului și să identificați principalele surse de waste în fluxul de materiale și informații.

 • Elaborați un plan pentru a realiza un Design de Flux Lean de la recepție la livrare.

 • Raport privind beneficiile potențiale în ceea ce privește inventarul, livrarea, spațiul, costul, siguranța.

t-kata-at-flexiforce-16

Participanții se vor împărți în echipe pentru a desfășura activități în cadrul workshop-ului și își vor putea prezenta observațiile

Învățare Practică
Învățare Practică

Învațăți conceptele din exemple, exerciții de grup și experiența trainerilor

Discuții de grup
Discuții de grup

Împărtășiți experiențe cu manageri din diferite industrii și zone

Exerciții în zona de producție
Exerciții în zona de producție

Participanții vor practica exerciții în zonele de proces

Instruiți de către traineri Lean

andreea-selin-circle

Andreea Selin

Quality & Continuous Improvement Director

Andreea deține 9 ani de experiență implementând îmbunătățirea continuă în diverse organizații. Un agent de schimbare proactiv, angajat și motivat de sine, care facilitează procesul de descoperire pentru a avea un impact rapid asupra modului în care oamenii gândesc despre muncă și îmbunătățirea continuă.

Trajectory Highlights - Extindeți Biografia

După orchestrarea transformărilor Lean și îmbunătățirea performanței organizaționale, eliminarea de waste și crearea fluxului, Pot spune că experiența cea mai provocatoare, plină de satisfacții este câștigarea inimii și minții oamenilor pentru îmbunătățirea continuă

Andreea a lucrat pentru companii precum Nokia, Protect & Gamble, Trelleborg și Celestica în roluri precum Inginerie, Lean, Business Unit Manager și recent ca Director de Calitate

Andreea are expertiză în următoarele domenii: Change management, Value Stream Analysis, Problem Solving, Project management and Performance Coaching

edgar-circle-profile-picture

Edgar Cardenas

Lean Advisor & Coach – Europe Operations Director

Edgar deține experiență multiculturală (România, Ungaria, Rusia, Mexic, Columbia, Spania, SUA…) oferind suport companiilor în călătoria de îmbunătățire bazată pe dezvoltarea echipelor pentru a îmbunătăți calitatea oamenilor și a proceselor, în diferite industrii precum: componente auto, Fabricație de Electronice, Aerospațial, Mâncare & Băuturi, Materiale Plastice, Centre de Servicii, Servicii Logistice, printre altele.

Trajectory Highlights - Extindeți Biografia
 • Edgar deține experiență ca și coach lean de peste 10 ani, și conduce operațiunile Europene ALFRA din 2014, dezvoltând organizații în țări ca Spania, România, Rusia, sau Ungaria. Recent, el a oferit suport companiilor ca Bosch, Hino Motors, Mercedes Benz, Kimball, Zebra technologies, Takata, Inteva Products, Dawn Foods, BOA, Mars, Rubbermaid, Faist Group, Emerson, Exide, Harsha Engineers, Steelcase.
 • Edgar este consultant pentru diferite organizații la nivel de conducere, oferind suport în limbi precum Engleză, Spaniolă și Română.
 • Din 2012, Edgar dezvoltă antrenori folosind abordarea Toyota Kata, creând capabilitate în cadrul companiilor.
 • El este un vorbitor operațional de excelență la Conferințe și Summituri internaționale de Lean.
 • El a dezvoltat și antrenat peste 1000 de manageri și lideri în filozofia Lean de Management.
 • Certificat ca Practicant Lean & Six Sigma s Black Belt de către IIE, Atlanta , Georgia.
 • Diplomă de Licență în Inginerie Industrială & Management de la Universidad Autonoma de Nuevo Leon.
 • Edgar a fost antrenat și dezvoltat profesional de către lideri renumiți ca: Ritsuo Shingo (Fost Președinte Toyota), PhD. Jeffrey Liker (The Toyota Way), Gary Convis (Fost VP al Toyota N.A. )

Primiți în e-mail broșura cu toate detaliile

One piece Flow, Continuous Flow, JIT, Just in Time, Kanban, Milk Run, Water spider, Interval, Pitch, Warehouse Management, Materials Management, Replenishment, Kanban, Lean Logistics, Lean Warehouse, Shipping.

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.