Built-in Quality Training 27-29 Aprilie 2020

Definește fundația unei culturi cu zero defecte cu ajutorul acestui training practic.

banner-host-plants-2
Built-in Quality Training

Calitatea reprezintă cea mai bună strategie de dezvoltare a companiei pentru a crește productivitatea și a putea crea cultura de muncă dorită, iar acest curs de Built-in Quality vă ajută să creați această cultură în cadrul companiei.

Nivelul de calitate pe care îl căutați poate fi atins prin execuția riguroasă a proceselor standard și îmbunătățirea acestora. Acest curs de managementul calității vă învață cum să acționați în acest fel.

DETALIILE ACESTUI CURS DE CALITATE

LimbaRomână

Cine trebuie să participe?

Liderii care vor să învețe cum să asigure calitatea prin îmbunătățirea execuțiilor proceselor și focusarea pe metodele de îmbunătățire FMEA și Problem Solving

BENEFICIILE TRAININGULUI FMEA

 Obiectivele principale ale trainingului de calitate:

 • Definește fundația unei culturi cu zero defecte crescând cunoștințele legate de produse, procese și Problem Solving.
 • Practicarea unui sistem nou de management care ne permite în primul rând să cunoaștem principalele deviații ale calității care afectează produsele (first time quality, scrap, rework și reclamațiile clienților).
 • Prezentarea mecanismelor și a strategiilor care ajută la înțelegerea mai bună a elementelor care fac parte din sistemul de Calitate
 • Revizuirea factorilor principali pentru a îmbunătăți nivelurile calității prin participarea tuturor nivelelor din cadrul organizației la îmbunătățirea FMEA și Problem Solving
 • Dezvoltarea conceptelor Andon, Poka Yoke, Problem Solving
 • Înțelegerea importanței conceptului FMEA

Trainingul Built-in Quality, FMEA țintește spre trecerea doar a produselor bune prin întregul proces

În cadrul acestui curs de Built-in Quality, participanții se vor împărți în echipe pentru a desfășura activități în zona de producție și își vor prezenta observațiile. Se vor aborda concepte ca Poka Yoke, Problem Solving, Andon, FMEA

Fabrica Gazdă: Inteva Products Salonta

Despre Inteva Products

Dedicată celor mai înalte standarde de calitate, Inteva îndeplinește toate cerințele și așteptările clienților. Compania este focusată pe angajamentul total oferit îmbunătățirii continue a produselor și a proceslor. Inteva are peste 15,000 de membrii de echipă în 18 țări. Inteva World Headquarters se află în Troy, Michigan.

Fabrica Inteva Products Salonta produce zăvoare, regulatoare de geamuri și cabluri mecanice pentru diverși producători auto de clasă mondială. Fabrica din Salonta a început implementarea Lean din 2016, atingând beneficii tangibile în performanță, dezvoltând echipele în rezolvarea oricărei probleme și învățare continuă.

Produse

Liniile noastre de produse includ Sisteme de Închidere, Sisteme Interioare, Motoare & Electronice și Sisteme de Acoperire, și avem mai mult de 90 de clienți, incluzând virtual toți fabricanții auto globali și regionali de top.

product-lines
Locația Fabricii
Locații din Întreaga Lume
inteva-locations
Învățare Practică
Învățare Practică

Învățați concepte precum Problem Solving și FMEA din exemple, exerciții de grup și experiența trainerilor

Discuții de Grup
Discuții de Grup

În cadrul acestui training de calitate, Built-in Quality veți împărtăși experiențele cu manageri din diferite industrii și domenii

Exerciții în zona de producție
Exerciții în zona de producție

Cursul este găzduit de o fabrică practicantă Lean, cu activități direct în zona de proces

Instruiți de către Traineri Lean

andreea-selin-circle

Andreea Selin

Quality & Continuous Improvement Director

Andreea deține 9 ani de experiență în implementarea îmbunătățirii continue în diverse organizații. Este o persoană proactivă, dedicată și motivată care facilitează procesul de descoperire pentru a dezvolta rapid un impact asupra modului de gândire al omenilor, în legătură cu munca și îmbunătățirea continuă. 

Trajectory Highlights - Extinde Biografia

După implementarea transformării lean și îmbunătățirea performanței organizaționale, eliminând waste și creând flow, pot spune că cea mai provocatoare și satisfăcătoare experiență reprezintă câștgarea inimilor oamenilor pentru îmbunătățirea continuă.

Andreea a lucrat pentru companii precum Nokia, Protect & Gamble, Trelleborg și Celestica în roluri precum Inginerie, Lean, Business unit manager și recent ca și Quality Director

Andreea deține experiență în domenii precum: Change management, Value Stream Analysis, Problem Solving, Project management și Performance Coaching

edgar-circle-profile-picture

Edgar Cardenas

Lean Advisor & Coach – Europe Operations Director

Edgar a lucrat mulți ani în diferite țări ca România, Ungaria, Rusia, Mexic, Columbia, Spania, SUA, oferind suport companiilor în călătoria acestora bazată pe dezvoltarea echipelor pentru a îmbunătăți calitatea oamenilor și a proceselor, în diverse industrii ca: Auto, Fabricație de Electronice, Alimente&Băuturi, Mase Plastice, Centre de Servicii, Servicii de Logistică, printre altele.

Trajectory Highlights - Extinde Biografia

El a oferit recent suport companiilor precum Bosch, Hino Motors, Mercedes Benz, Kimball, Zebra technologies, Takata, Inteva Products, Dawn Foods, BOA, Mars, Rubbermaid, Faist Group, Emerson, Exide, Harsha Engineers, Steelcase..

 • Lean pentru Procesele Afacerilor, trainer pentru diverse companii

 • El este un vorbitor operațional de excelență la Conferințe și Summituri internaționale de Lean.

 • El a dezvoltat și antrenat peste 1000 de manageri și lideri în filozofia Lean de Management.

 • Certificat ca Practicant Lean & Six Sigma s Black Belt de către IIE, Atlanta, Georgia.

 • Edgar a fost antrenat și dezvoltat profesional de către lideri renumiți ca: Ritsuo Shingo(Fost Președinte Toyota), PhD. Jeffrey Liker (The Toyota Way), Gary Convis (Fost VP al Toyota N.A. )

Primește în e-mail broșura cu toate detaliile despre cursul de Calitate, Built-in Quality

Înregistrați-vă la Webinarul Built-in Quality On-Demand și Gratuit