tpm-19
smed-training-12-2

Importanța liderilor din zona de producție

Liderii de nivel mijlociu reprezintă motorul îmbunătățirii continue; ei sunt legătura dintre realitatea din cadrul zonei de producție și managementul

Ei au nevoie de îndrumare adecvată (coaching) și de dezvoltare pentru a putea identifica, conduce, rezolva și preveni problemele legate de echipele și procesele lor și pentru a putea deveni responsabili de ele.

Învățați cum să creșteți disponibilitatea echipamentelor 

Participanții se vor împărți în echipe pentru a desfășura activități în zona de producție și vor prezenta observațiile proprii

Învățare Practică
Învățare Practică

Învățați conceptele din exemple, exerciții de grup și experiența trainerilor

Discuții de Grup
Discuții de Grup

Împărtășiți experiențele cu manageri din diferite industrii și domenii

Exerciții în Zona de Producție
Exerciții în Zona de Producție

Trainingul este găîduit de o fabrică, cu activități direct în zona de proces

DETALIILE TRAININGULUI

Limba: Română

Durata Trainingului: 3 zile

Acest program țintește să dezvolte liderii din zona de producție (șefii de echipă, supervizorii..) în filozofia lean, cu focusarea pe managementul lean și abilitățile de comunicare pentru a putea conduce eficient propriile echipe.

MODELUL 4P
AGENDA
BENEFICII
  • Dezvoltați o rutină standard pentru a îmbunătăți managementul zilnic.
  • Capabilități de Problem solving pentru identificarea și abordarea anormalităților.
  • Construiți metode eficiente de comunicare și implicare ale membrilor echipei.
  • Creșterea abilităților de dezvoltare ale jobului pentru creșterea echipelor.

Fabrica Gazdă: Inteva Products

Fabrica Inteva Products din Salonta produce zăvoare, regulatoare de ferestre și cabluri mecanice pentru diverse producătoare auto de talie mondială. Fabrica din Salonta și-a început călătoria lean de câțiva ani, atingând beneficii tangibile în performanță, dezvoltând munca în echipă pentru a putea rezolva orice fel de problemă și pentru a învăța în mod continuu.

Inteva Products

Dedicată celor mai înalte standarde de calitate, Inteva îndeplinește toate cerințele și așteptările clienților. Compania este focusată pe angajamentul total oferit îmbunătățirii continue a produselor și a proceslor. Inteva are peste 15,000 de membrii de echipă în 18 țări. Inteva World Headquarters se află în Troy, Michigan.

Fabrica Inteva Products Salonta produce zăvoare, regulatoare de geamuri și cabluri mecanice pentru diverși producători auto de clasă mondială. Fabrica din Salonta a început implementarea Lean din 2016, atingând beneficii tangibile în performanță, dezvoltând echipele în rezolvarea oricărei probleme și învățare continuă.

Produse

Liniile noastre de produse includ Sisteme de Închidere, Sisteme Interioare, Motoare & Electronice și Sisteme de Acoperire, și avem mai mult de 90 de clienți, incluzând virtual toți fabricanții auto globali și regionali de top.

product-lines
Locația Fabricii
Locații
inteva-locations
andreea-selin-circle

Andreea Selin

Quality & Continuous Improvement Director

Andreea deține 9 ani de experiență în implementarea îmbunătățirii continue în diverse organizații. Este o persoană proactivă, dedicată și motivată care facilitează procesul de descoperire pentru a dezvolta rapid un impact asupra modului de gândire al omenilor, în legătură cu munca și îmbunătățirea continuă. 

Trajectory Highlights - Extinde Biografia

După implementarea transformării lean și îmbunătățirea performanței organizaționale, eliminând waste și creând flow, pot spune că cea mai provocatoare și satisfăcătoare experiență reprezintă câștgarea inimilor oamenilor pentru îmbunătățirea continuă.

Andreea a lucrat pentru companii precum Nokia, Protect & Gamble, Trelleborg și Celestica în roluri precum Inginerie, Lean, Business unit manager și recent ca și Quality Director

Andreea deține experiență în domenii precum: Change management, Value Stream Analysis, Problem Solving, Project management și Performance Coaching

edgar-circle-profile-picture

Edgar Cardenas

Lean Advisor & Coach – Europe Operations Director

Edgar a lucrat mulți ani în diferite țări ca România, Ungaria, Rusia, Mexic, Columbia, Spania, SUA, oferind suport companiilor în călătoria acestora bazată pe dezvoltarea echipelor pentru a îmbunătăți calitatea oamenilor și a proceselor, în diverse industrii ca: Auto, Fabricație de Electronice, Alimente&Băuturi, Mase Plastice, Centre de Servicii, Servicii de Logistică, printre altele.

Trajectory Highlights - Extinde Biografia

El a oferit recent suport companiilor precum Bosch, Hino Motors, Mercedes Benz, Kimball, Zebra technologies, Takata, Inteva Products, Dawn Foods, BOA, Mars, Rubbermaid, Faist Group, Emerson, Exide, Harsha Engineers, Steelcase..

  • Lean pentru Procesele Afacerilor, trainer pentru diverse companii

  • El este un vorbitor operațional de excelență la Conferințe și Summituri internaționale de Lean.

  • El a dezvoltat și antrenat peste 1000 de manageri și lideri în filozofia Lean de Management.

  • Certificat ca Practicant Lean & Six Sigma s Black Belt de către IIE, Atlanta, Georgia.

  • Edgar a fost antrenat și dezvoltat profesional de către lideri renumiți ca: Ritsuo Shingo(Fost Președinte Toyota), PhD. Jeffrey Liker (The Toyota Way), Gary Convis (Fost VP al Toyota N.A. )

Primește în e-mail broșura cu toate detaliile

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.