With Jeffrey K. Liker

DEZVOLTARE LIDERILOR LEAN: Piesa lipsă din Transformările Lean

DEZVOLTAREA LIDERILOR LEAN:

Piesa lipsă din tranformarea Lean

Jeffrey K. Liker

Dacă vrei să devii Lean, ai nevoie de o dedicare deplină la nivelul conducerii.

Multe companii se laudă cu rezultatele obținute din programele lor de îmbunătățire. Cu toate acestea, nici o companie din orice industrie nu a atins același nivel de excelență operațională consistentă în domeniul său ca Toyota.

Ce lipsește din aceste companii?

Răspunsul este Leadershipul, cu abilitățile și cunoștințele potrivite pentru a-i învăța și a-i instrui pe alții să utilizeze abordări disciplinate pentru îmbunătățirea proceselor.

Jeffrey K. Liker

Lean Leadership

Autor al celei mai vândute serii de cărți The Toyota Way

Dr. Jeffrey K. Liker este profesor de inginerie industrială și operațională la Universitatea din Michigan și președinte al Liker Lean Advisors. Este autorul best-sellerului internațional, The Toyota Way: 14 Management Principles from the World’s Greatest Producer, 2004 (tradus în 26 de limbi și peste 950.000 de exemplare vândute) și a coautorat alte nouă cărți despre Toyota, inclusiv Toyota Culture, The Toyota Product Development System, The Toyota Way to Lean Leadership (2011) and Developing Lean Leaders at all Levels: A Practical Guide (2014). În 2016 a publicat The Toyota Way to Service Excellence și a coautorat un roman de afaceri de transformare Lean, numit Trenches.

Articolele și cărțile sale au câștigat douăsprezece premii Shingo pentru excelență în cercetare. În 2012 a fost introdus în Association of Manufacturing Excellence Hall of Fame și, în 2016, în Academia Shingo.

În The Toyota Way to Lean Leadership,  Jeff Liker & Gary Convis (fost director al Toyota Motor Corporation), prezintă un model de dezvoltare a leadershipului, folosind exemple de la Toyota pentru a ilustra procesul minuțios de creștere a liderilor, de la dezvoltarea lor, la dezvoltarea altora, la conducerea kaizenului zilnic și, în cele din urmă, la maturizarea obiectivelor aliniate de sus în jos și pe laterale folosind Hoshin Kanri (implementarea politicii ).

DETALIILE TRAININGULUI

Cine ar trebui să participe?

Management de nivel superior: vicepreședinte, director general, manager de fabrică, manageri de departamente.

BENEFICII

Ce veți învăța:

ÎNVĂȚAȚI CE ÎNSEAMNĂ:

Înțelegeți liderii lean ca profesori și antrenori de îmbunătățire continuă

AFLAȚI CUM SE FACE:

Înțelegeți ce va trebui să schimbați dvs. și echipa dvs. în rolul dvs. actual pentru a conduce cu succes o transformare lean.

AFLAȚI CUM SĂ MENȚINEȚI:

Înțelegeți cum să creați sisteme de gestionare și infrastructură care să implice membrii echipei la toate nivelurile într-un proces riguros de rezolvare a problemelor și îmbunătățire continuă.

Agenda

The Toyota Way ca sistem:

Modelul 4P:

  • Filizofie
  • Proces
  • Oameni
  • Problem solving
Self-Development:

Ce este un lider lean și cum să te dezvolți pentru a avea o mentalitate științifică folosind kata de îmbunătățire

Dezvoltarea altora:

Cum să folosiți kata de coaching pentru a dezvolta abilitățile de leadership pentru a-i antrena pe ceilalți

Kaizen zilnic:

Dezvoltarea abilităților și cunoștințelor de rezolvare a problemelor în fiecare grup de lucru, astfel încât îmbunătățirea continuă să devină o realitate

Alinierea obiectivelor și mijloacelor prin Hoshin Kanri:

De sus în jos și lateral, toți liderii și membrii echipei sunt aliniați la obiective clare ale companiei.

Venue: Aqua World Budapest

Obiectivul cursului:

Acest curs va arăta cum să creați lideri care reușesc să se schimbe pentru a conduce, să învețe și să-i antreneze pe ceilalți în călătoria pe termen lung către îmbunătățirea continuă și cum să indrume corect angajații.

Modelul de dezvoltare a conducerii:

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați!

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.