Poka Yoke Training

Învățați elementele controlului sursei, tipurile de Poka Yoke și cum să le implementați în procesul dvs. actual.

banner-host-plants-2
Poka Yoke Training

Calitatea este cea mai bună strategie pentru dezvoltarea companiei noastre și pentru a putea crea cultura de lucru pe care o căutăm.

Nivelul de calitate pe care îl căutați poate fi atins prin executarea riguroasă a procedurilor standard și îmbunătățirea acestora.

În acest workshop ne vom concentra pe cum să profităm mai mult de sistemul nostru real de calitate, îmbunătățind modul în care îl folosim și îl gestionăm zilnic.

DETALIILE TRAININGULUI

Cine ar trebui să participe?

Liderii care doresc să învețe cum să asigure calitatea îmbunătățindu-și produsele și cunoștințele despre procese prin intermediul acestui training de calitate.

BENEFICII

Poka Yoke Training – Obiective principale:

 • Definiți fundamentul unei culturi de zero defecte îmbunătățind cunoștințele despre produsul și procesele noastre.

 • Prezentați mecanisme și strategii Poka Yoke pentru a înțelege mai bine toate elementele care fac parte dintr-un Sistem practic de calitate.

 • Examinați principalii factori pentru îmbunătățirea nivelurilor noastre de calitate prin participarea tuturor nivelurilor organizaționale.

Participanții se vor împărți în echipe pentru a desfășura activități în zona de proces și își vor prezenta observațiile.

Învățare Practică
Învățare Practică

Învățați conceptele din exemple, exerciții de grup și experiența trainerilor

Discuții de Grup
Discuții de Grup

Împărtășiți experiențe cu manageri din diferite industrii și medii

Exerciții în zona de producție
Exerciții în zona de producție

Trainingul este desfășurat în fabrică, cu activități directe în zona de proces

Nivele Built-in Quality

built-in-quality-levels

Instruiți de către Traineri Lean Experimentați

andreea-selin-circle

Andreea Selin

Quality & Continuous Improvement Director

Andreea deține 9 ani de experiență implementând îmbunătățirea continuă în diverse organizații. Un agent de schimbare proactiv, angajat și motivat de sine, care facilitează procesul de descoperire pentru a avea un impact rapid asupra modului în care oamenii gândesc despre muncă și îmbunătățirea continuă.

Trajectory Highlights - Extindeți Biografia

După orchestrarea transformărilor Lean și îmbunătățirea performanței organizaționale, eliminarea de waste și crearea fluxului, Pot spune că experiența cea mai provocatoare, plină de satisfacții este câștigarea inimii și minții oamenilor pentru îmbunătățirea continuă

Andreea a lucrat pentru companii precum Nokia, Protect & Gamble, Trelleborg și Celestica în roluri precum Inginerie, Lean, Business Unit Manager și recent ca Director de Calitate

Andreea are expertiză în următoarele domenii: Change management, Value Stream Analysis, Problem Solving, Project management and Performance Coaching

edgar-circle-profile-picture

Edgar Cardenas

Lean Advisor & Coach – Europe Operations Director

Edgar deține experiență multiculturală (România, Ungaria, Rusia, Mexic, Columbia, Spania, SUA…) oferind suport companiilor în călătoria de îmbunătățire bazată pe dezvoltarea echipelor pentru a îmbunătăți calitatea oamenilor și a proceselor, în diferite industrii precum: componente auto, Fabricație de Electronice, Aerospațial, Mâncare & Băuturi, Materiale Plastice, Centre de Servicii, Servicii Logistice, printre altele.

Trajectory Highlights - Extindeți Biografia
 • Edgar deține experiență ca și coach lean de peste 10 ani, și conduce operațiunile Europene ALFRA din 2014, dezvoltând organizații în țări ca Spania, România, Rusia, sau Ungaria. Recent, el a oferit suport companiilor ca Bosch, Hino Motors, Mercedes Benz, Kimball, Zebra technologies, Takata, Inteva Products, Dawn Foods, BOA, Mars, Rubbermaid, Faist Group, Emerson, Exide, Harsha Engineers, Steelcase.
 • Edgar este consultant pentru diferite organizații la nivel de conducere, oferind suport în limbi precum Engleză, Spaniolă și Română.
 • Din 2012, Edgar dezvoltă antrenori folosind abordarea Toyota Kata, creând capabilitate în cadrul companiilor.
 • El este un vorbitor operațional de excelență la Conferințe și Summituri internaționale de Lean.
 • El a dezvoltat și antrenat peste 1000 de manageri și lideri în filozofia Lean de Management.
 • Certificat ca Practicant Lean & Six Sigma s Black Belt de către IIE, Atlanta , Georgia.
 • Diplomă de Licență în Inginerie Industrială & Management de la Universidad Autonoma de Nuevo Leon.
 • Edgar a fost antrenat și dezvoltat profesional de către lideri renumiți ca: Ritsuo Shingo (Fost Președinte Toyota), PhD. Jeffrey Liker (The Toyota Way), Gary Convis (Fost VP al Toyota N.A. )

Receive in your email the brochure with all details

Doriți să aflați mai multe despre Built-in Quality?

Vreți să mergeți mai departe? Putem să vă răspundem la orice întrebare.

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.