TOYOTA KATA

Improvement & Coaching Routine for Problem Solving

UN SISTEM INOVATOR PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIRE

Descriere

TK (Toyota Kata) este un sistem de management inovator care oferă mijloacele necesare pentru a atinge două obiective la fel de importante:

 1. O metodologie pentru atingerea obiectivelor provocatoare (rezolvarea problemelor) care sunt în prezent dincolo de capacitatea unei echipe de a atinge și …
 2. Dezvoltarea managerilor și a liderilor ca antrenori pentru crearea unei culturi de îmbunătățire continuă, adaptare și inovație. Acest lucru se face prin rutine zilnice simple, ușor de predat, eficiente în timp.

CE ESTE TOYOTA KATA?

DETALIILE TRAININGULUI

PUBLIC ȚINTĂ:

Senior managers, leaders and  middle managers in development interested in creating a sustainable culture of continuous improvement through use of the cutting edge management methodology of Toyota Kata.

BENEFICII
 • Aflați cum să aplicați rutinele de îmbunătățire și coaching în organizația dvs.
 • Oferiți o rutină științifică sistematică care poate fi aplicată oricărei probleme sau provocări.
 • Migrați managerii către un rol de coach și mentor, făcându-i să practice ciclurile de coaching.
 • Utilizați PDCA într-un mod în care oamenii să facă pași mici în fiecare zi.

Ziua 1: Seminar de îmbunătățire / coaching Kata

Explorare profundă în teoria și cercetarea care stau la baza metodologiei generale Toyota Kata . Această zi introduce și explică noile descoperiri ale cercetării despre modul în care Toyota își gestionează oamenii și susține o cultură a îmbunătățirii continue.

Dezvoltă conștientizarea unui model de leadership și a unei metode de management prin care organizațiile pot cultiva mai eficient adaptivitatea, inovația și avantajul competitiv susținut în cadrul forței de muncă. Rutinele de comportament descrise sunt aplicabile universal în orice organizație sau setare, veche sau nouă; industria prelucrătoare, industria de servicii, administrativă, medicală, financiară, etc. Cursul include un exercițiu practic de ½ zi, folosind un studiu de caz de producție pe bază de video. În cele din urmă, încheiem experiența cu o discuție despre modul în care organizațiile lucrează pentru a trece la acest model de management.

Ziua 2: Îmbunătățirea experienței Kata

Pe baza cărții premiate a lui Mike Rother, Toyota Kata, această zi oferă un amestec unic de teorie și o doză mare de practică, oferind o scufundare profundă în două modele de comportamente fundamentale la baza metodologiei TK: dialogul cu 5 întrebări și cicluri rapide PDCA.

Elevii obțin o perspectivă directă asupra puterii acestor metode prin practica personală repetată. În centrul experienței de formare se află o provocare care necesită un nivel ridicat de ingeniozitate și îmbunătățire continuă; pe loc și în timp real. Echipele mici vor fi reunite la acest eveniment, unde vor lucra împreună și vor depune eforturi pentru a atinge niveluri de performanță tot mai ridicate folosind metodele TK, astfel familiarizându-se cu aceste metode.

INSTRUCTOR

Beth-Carrington-Pic

BETH CARRINGTON

Beth este instructor Toyota Kata la Universitatea din Michigan și Lean Enterprise Institute (LEI) care predă Toyota Kata. Beth prezintă, de asemenea, la conferințe naționale și acționează ca facilitator de workshop-uri pentru organizații precum AME, MEP, Shingo, LEI și LEI Healthcare Value Network.

Din 2008, Beth și-a concentrat învățarea, predarea și practica pe implementarea „Toyota Kata”, așa cum este descris în cartea cu același nume de autorul Mike Rother. Ca trainer Toyota Kata Master, Beth ajută grupurile avansate ale organizației să construiască o cultură de îmbunătățire continuă prin implementarea acestei metodologii bazate pe scopuri fără conținut.

Din 1999 Beth a fost consultant și trainer independent, conducând organizații în transformări Lean. Are o gamă variată de clienți din organizații mici și mari, cu prelucrări repetitive și personalizate în medii de producție, servicii și asistență medicală. Beth Carrington are peste 25 de ani de experiență în roluri de conducere în industria de îngrijire personală, mobilă și automobilă. Aceste funcții au inclus conducerea calității, managementul operațiunilor și președintele unui furnizor global de automobile de nivel 1; Acutex Div, SPX Corp.

INSTRUCTOR

Edgar Cardenas Profile -Lite

Edgar Cardenas

Edgar a lucrat mulți ani în diferite țări ca România, Ungaria, Rusia, Mexic, Columbia, Spania, SUA, oferind suport companiilor în călătoria acestora bazată pe dezvoltarea echipelor pentru a îmbunătăți calitatea oamenilor și a proceselor, în diverse industrii ca: Auto, Fabricație de Electronice, Alimente&Băuturi, Mase Plastice, Centre de Servicii, Servicii de Logistică, printre altele.

El a oferit recent suport companiilor precum Bosch, Hino Motors, Mercedes Benz, Kimball, Zebra technologies, Takata, Inteva Products, Dawn Foods, BOA, Mars, Rubbermaid, Faist Group, Emerson, Exide, Harsha Engineers, Steelcase..

 • Lean pentru Procesele Afacerilor, trainer pentru diverse companii
 • El este un vorbitor operațional de excelență la Conferințe și Summituri internaționale de Lean.
 • El a dezvoltat și antrenat peste 1000 de manageri și lideri în filozofia Lean de Management.
 • Certificat ca Practicant Lean & Six Sigma s Black Belt de către IIE, Atlanta, Georgia.
 • Edgar a fost antrenat și dezvoltat profesional de către lideri renumiți ca: Ritsuo Shingo(Fost Președinte Toyota), PhD. Jeffrey Liker (The Toyota Way), Gary Convis (Fost VP al Toyota N.A. )

INSTRUCTOR

Bill Costantino

BILL CONSTANTINO

Bill este fondatorul și partenerul principal pentru W3 Group. El a fost printre primii 200 de angajați la uzina auto Toyota din Georgetown, KY, unde a fost lider de grup timp de 7 ani.

Din 1994, a lucrat ca consultant independent, sprijinind companiile din diverse industrii făcând saltul către managementul Lean. Efortul de cinci ani al lui Bill de a transforma Cedar Works în producție Lean este rezumat într-un capitol al cărții, Becoming Lean (Productivity Press).

În ultimii cinci ani, el a colaborat îndeaproape cu Mike Rother, autorul cărții Toyota Kata. Rother și Costantino au dezvoltat și conduc o varietate de seminarii și workshop-uri de dezvoltare profesională pentru Universitatea din Michigan și Lean Enterprise Institute. Accentul lor este pus pe predarea filozofiei de bază, a rutinelor critice și a dezvoltării abilităților abordării Toyota Kata în management.

Bill este ambasador pentru Toyota Kata și vorbitor frecvent în întreaga lume . El este profesor adjunct la Bainbridge Graduate Institute pentru cursul Sustainable Operations, lector invitat la Grand Valley State University din Grand Rapids, MI și membru al Michigan Lean Consortium.

VREȚI SĂ MERGEȚI MAI DEPARTE? PUTEM RĂSPUNDE LA ORICE ÎNTREBARE

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.