Sesiuni de training Online (Live) pentru lideri

Speakeri: Ritsuo Shingo, Mihai Cristea și Edgar Cardenas

În această sesiune online, participanți din diferite țări s-au unit pentru a participa la alte sesiuni de instruire online organizate de ALFRA Consulting.

screen-shot-2021-03-31-at-13.12.06

În acest training de 5 zile, am avut ca participanți, lideri care doresc să înțeleagă cum să meargă mai departe de aplicarea instrumentelor și să creeze sisteme de management eficiente pentru a crește performanța și a crea o cultură lean durabilă.
Pe baza experienței lor îndelungate ca adevărați lideri, fostul președinte Toyota & Hino Motors China, Ritsuo Shingo și Manager Automotive, Mihai Cristea au discutat despre punctele cheie pentru a îmbunătăți modul în care liderii acționează și pentru a angaja echipele lor să lucreze la îmbunătățirea continuă.
Am avut tururi virtuale în zona de producție, prezentând concepte precum managementul vizual, activități de rezolvare a problemelor și implicarea angajaților.
Alte subiecte discutate în cadrul acestor sesiuni live au fost:
PDCA, control la sursă, 5s, standard work, Problem Solving, printre altele.
Ritsuo Shingo și Mihai Cristea ne-au arătat, de asemenea, de ce este important să facem Gemba Walks, să observăm procesele și să ne implicăm direct.

Vreți să mergeți mai departe? Vă rugăm să ne contactați.


Lean Culture, Kaizen, Gemba, Leadership, Lean, Toyota, Leadership, Masterclass, Online Course, Online Live Streaming, Course, Training, Online Training, Lean Manufacturing, world Class Manufacturing, 5S, Lean Leadership, Lean Management, Lean Summit, Online summit

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.