Sesiune online (Live) pentru HR

Webinar HR alături de Dana Ghițuică și Edgar Cardenas

În această sesiune online, participanți din România s-au alăturat pentru a participa la o altă sesiune online susținută de ALFRA Consulting, având ca și trainer pe Dana Ghițuică, Maximizator de performanță și dezvoltator de oameni și Edgar Cardenas, Alfra Lean Advisor.

webinar-hr

Pe baza experienței lor îndelungate, ajutând și îndrumând companiile, Dana și Edgar au împărtășit puncte cheie pentru vizualizarea și eliminarea problemelor procesului tranzacțional pentru a îmbunătăți calitatea și viteza proceselor de HR.

În cadrul acestei sesiuni online, au participat lideri de resurse umane și lideri operaționali, care doresc să înțeleagă modul în care pot să analizeze și să îmbunătățească procesele de HR.

Participanții au împărtășit experiențe, cunoștințe și lecții învățate din călătoria Lean a d-nei Dana Ghițuică, din cei 20 de ani în care a condus departamentele de resurse umane din diverse organizații.

Sesiunea s-a încheiat, ca întotdeauna, cu o serie de Q&A pentru participanți.

Doriți să mergeți mai departe? Vă rugăm să ne contactați.


Lean Culture, Kaizen, Gemba, Leadership, Lean, Toyota, Leadership, Masterclass, Online Course, Online Live Streaming, Course, Training, Online Training, Lean Manufacturing, world Class Manufacturing, 5S, Lean Leadership, Lean Management, Lean Summit, Online summit

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.