Acest program este menit să dezvolte lideri (manageri, lideri de echipă), cu un accent profund pe abilități de management și comunicare pentru a-și conduce eficient echipele către îmbunătățirea continuă.

whatsapp-image-2023-02-07-at-14.21.53-1-copy

Săptămâna aceasta am finalizat cu succes workshopul de formare de 6 zile, găzduit de 3 fabrici gazdă diferite (Inteva Products, Frankische and Zoppas Industries). Am avut participanți din diferite industrii și companii precum: Contitental Nefab, Inteva, Zoppas, Frankische, Joyson Safety Systems, Harting, Emtech and Delfingen. Participanții s-au alăturat pentru a învăța sistemul de management lean și abilitățile de comunicare pentru a-și conduce eficient echipele către îmbunătățirea continuă.

În timpul acestui curs de 6 zile, participanții au învățat despre diferite concepte de management lean pentru a:

  • Dezvolta o rutină standard pentru îmbunătățirea managementului zilnic
  • Crește capacitățile de rezolvare a problemelor pentru a identifica și aborda anomaliile
  • Construi modalități eficiente de comunicare și implicare a membrilor echipei
  • Crește abilitățile de dezvoltare la locul de muncă pentru a-și dezvolta echipele

Programul Shopfloor Leadership Development s-a concentrat pe schimbarea mentalității participanților pentru a înțelege cultura Lean și a o împărtăși în propria companie pentru a-și îmbunătăți continuu propriile sisteme și linii de producție.

Vreți să mergeți mai departe? Va rugăm să ne contactați.


Leadership, Management TPM, Lean, Kaizen, Gemba, Lean Management, Lean Leadership, Lean Manufacturing, TPM, 5S, Gemba Training, Lean Course, Lean Training,Lean Culture

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.