În urmă cu 50 de ani, Toyota a recunoscut faptul că succesul în producție este atunci când utilajul funcționează conform așteptărilor din specificațiile de proiectare.
Baza unui sistem de producție de succes este Mentenanța Productivă Totală, cunoscută și sub denumirea de Mentenanță Productivă Toyota.

Săptămâna aceasta am desfășurat cursul Total Productive Maintenance, găzduit de 2 fabrici diferite: Ebm-papst în Oradea și Continental în Carei.

Am împărtășit 4 zile cu participanții din diferite fabrici, pentru a înțelege modelul de management TPM și cum să implementăm primii pași în fabricile lor, pentru a îmbunătăți disponibilitatea operațională, permițând în același timp lucrul în echipă între funcții precum producție, inginerie, calitate și întreținere.

 Obiective principale:

  • Definiți fundamentele unei culturi zero defecte prin îmbunătățirea cunoștințelor despre produsul și procesele noastre.

  • Prezentați mecanisme și strategii pentru a înțelege mai bine toate elementele care fac parte dintr-un sistem practic de calitate.

  • Examinați principalii factori pentru îmbunătățirea nivelurilor noastre de calitate prin participarea din partea tuturor nivelurilor organizaționale.

tpm-workshop

Vreți să mergeți mai departe? Vă rugăm să ne contactați.


Kaizen, Leadership, TPS, Built-in Quality, BIQ, Lean, Toyota, Lean Management, Lean Leadership, Source Control, Andon

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.