Curs online desfășurat alături de peste 100 de persoane pregătite să învețe fundația World Class Manufacturing

În acest curs online, participanți din România, Ungaria, Mexic, Statele Unite Rusia, și mlte altele au învățat despre Modelul de Excelență Operațională, principiile World Class Manufacturing, modul de aplicare al acestora și de asemenea, metoda de transmitere a celor învățate mai departe.

World Class Manufacturing

În luna iunie am desfășurat acest curs, de-a lungul unei săptămâni, alături de participanți din întreaga lume și din industrii diferite.

Am avut onoarea să-l avem ca trainer pe Antonio perez, Fost Plant Director la Fiat Chrysler

El ne-a împărtășit din experiența sa, abordând subiecte precum: Siguranța la locul de muncă, cum să învățăm echipa noastră, Cost deployment, Focus Improvement, Mentenanța Autonomă, Organizarea locului de muncă, Management Profesional, Customer Quality, Logistică, Early Equipment Management/Enterprise Performance Management, Dezvoltarea Oamneilor și Mediul și Energia.

Acest curs s-a axat pe schimbarea mentalității participanților pentru a putea înțelege și împărtăși, în cadrul propriei companii, cultura Lean pentru a îmbunătăți continuu propriile sisteme și de asemenea, oamenii din cadrul companiei.

Vreți să mergeți mai departe? Vă rugăm să ne contactați.

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.