Speaker: Edgar Cardenas

Invitat special: Ritsuo Shingo

În cadrul acestui workshop, participanți din diferite țări s-au unit pentru a învăța cum să conducă cultura către excelența organizațională în cele 2 sesiuni de instruire live și online organizate de ALFRA Consulting în fabrica gazdă Inteva Products, Salonta, România

screen-shot-2021-06-30-at-13.38.54

În acest atelier de 2 zile, am avut ca participanți, lideri care doresc să învețe și să înțeleagă Modelul Shingo și să descopere cele trei perspective ale excelenței organizaționale.

Cu discuții active și învățare în zona de producție în cadrul fabricii Inteva Products, acest program a reprezentat o experiență extrem de interactivă. Este conceput pentru a vă face învățarea semnificativă și aplicabilă imediat pe măsură ce descoperi cum să eliberezi potențialul latent într-o organizație pentru a atinge excelența organizațională. Oferă înțelegerea de bază necesară în toate workshop-urile Shingo.

L-am avut ca invitat special pe Ritsuo Shingo, fiul lui Shigeo Shingo. El a împărtășit câteva informații interesante bazate pe experiența sa de-a lungul vieții în Toyota.

Do you want to go further? Please contact us.


Lean Culture, Kaizen, Gemba, Leadership, Lean, Toyota, Leadership, Masterclass, Online Course, Online Live Streaming, Course, Training, Online Training, Lean Manufacturing, world Class Manufacturing, 5S, Lean Leadership, Lean Management, Lean Summit, Online summit

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.