Sfaturi pentru creșterea productivității: cum să fii mai eficient

V-ați întrebat vreodată cum unii oameni sunt capabili să realizeze atât de mult, în timp ce alții pur și simplu nu par să facă nimic? Lumea se mișcă mereu și, ca rezultat, a devenit imposibil să ții pasul. Există prea multe lucruri care au nevoie de atenția noastră și nu le putem face pe toate simultan. Deci, cum putem face mai mult? De unde începem? Citiți mai departe pentru câteva sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să creșteți productivitatea în viața de zi cu zi.

Primul pas pentru creșterea productivității

Investiția într-un computer de încredere poate fi primul pas într-un pas către productivitate. Nu credeți că veți face ceva elegant și creativ atunci când lucrați cu un computer. Ceea ce veți avea nevoie este un procesor excelent care vă va ține conectat la internet indiferent unde vă aflați. Va face mult mai ușor orice altceva. Amintiți-vă: conexiunea la internet și un procesor bun sunt elementele fundamentale ale fluxului de lucru. Dacă puteți obține aceste două lucruri, atunci sunteți pe drumul către productivitate! Al doilea pas Întreabă-te de ce nu devii mai productiv. Unde ești blocat? De obicei, obiceiurile tale te împiedică să-ți atingi obiectivele. Petreci prea mult timp fără să faci nimic și nu ai suficient timp pentru a îndeplini obiectivele.

performance-vnadpll

Sfaturi pentru îmbunătățirea concentrării

Mâncați un mic dejun mare în fiecare dimineață. Este o modalitate bună de a-mi începe ziua și până acum a funcționat grozav. Fie că sunt pe drum sau acasă, micul dejun la birou este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le fac pentru a mă asigura că sunt productiv.

Reduceți distracțiile. Aș fi lipsit de atenție dacă nu aș sublinia că am făcut unele schimbări în mediul meu de lucru care mi-au îmbunătățit concentrarea. În primul rând, încerc să am cât mai puține distrageri atunci când lucrez acasă, ceea ce înseamnă că nu există media online precum Facebook sau Instagram – aceasta este o distragere care vă îndepărtează atenția de la sarcina de față.

Ce puteți face pentru a vă îmbunătăți nivelul de energie

Primul pas este să vă asigurați că nu vă extenuați. De exemplu, dacă stai într-o cabină toată ziua la serviciu, atunci te vei simți obosit, pentru că nu faci eforturi să te miști. Din acest motiv, este important să depuneți un efort conștient pentru a vă ridica și a vă deplasa. S-ar putea să vă simțiți ciudat la început, dar va fi bine pentru dvs. Acesta este unul dintre motivele pentru care o mulțime de oameni încearcă antrenamente de intensitate ridicată la sala de sport – deoarece ajută la stimularea fluxului sanguin și la încurajarea pierderii în greutate. În mod similar, încercați să schimbați lucrurile. Încercați să faceți o plimbare rapidă în jurul blocului sau să faceți o plimbare cu bicicleta. Apoi, încercați să preluați câteva sarcini diferite simultan.

conceptual-image-of-battery-charge-level-pictogram-rch5f92

Cum să vă folosiți timpul mai eficient în fiecare zi

Nu există nicio scurtătură. Pentru persoana cu adevărat productivă, nu există comenzi rapide. Pentru a fi mai productiv, trebuie să scăpați de cât mai multe distrageri posibile. A fi neproductiv nu este doar un obicei. Trebuie să rupeți acel obicei și să luați măsuri pentru a vă îmbunătăți productivitatea. Eul vostru viitor vă va mulțumi. Scăpați de distrageri inutile, cum ar fi social media, e-mail, mesaje text și apeluri telefonice. Asigurați-vă că telefonul dvs. este utilizat numai pentru a efectua apeluri și mesaje text. Puteți reveni rapid la ceea ce făceați atunci când telefonul nu este în mâna dvs. Notați-vă ideile pe hârtie sau pe laptop ori de câte ori puteți. Nu lăsați doar ideile voastre să plutească în jurul vostru.

Sfaturi pentru a profita la maximum de tehnologie

Fiți disciplinat cu privire la activitățile programate, una dintre cele mai mari plângeri pe care le aud de la oameni este că simt că nu au timp pentru nimic. Pentru a depăși acest lucru, stabiliți momente în ziua dvs. când veți îndeplini anumite sarcini. De exemplu, luați un proiect la locul de muncă, apoi programați un timp pentru a lucra la el după muncă. Sau, dacă aveți multă muncă de făcut, programați timp pentru a o face la anumite ore ale zilei. Odată ce începeți să configurați aceste lucruri, devine mult mai ușor să jonglați cu diferite angajamente și să vă acordați prioritate sarcinilor.

Angajați-vă să efectuați o sarcină pe zi Cât de des vă simțiți amânând, spunând „Voi face asta mai târziu” sau că nu aveți timp chiar acum pentru a finaliza o anumită sarcină?

Concluzie

Există o mulțime de resurse de mare productivitate și foi de lucru, dar niciuna nu a fost scrisă pentru noul lucrător digital. Cu toții jonglăm cu mai multe sarcini și poate fi dificil să ne amintim totul și să ținem evidența termenelor limită. Așadar, iată resursa dvs. inițială, un pachet de sfaturi utile de productivitate pentru a vă începe. Faceți următorul pas pentru a deveni o mașină de productivitate.

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.