Cum să găsiți soluții de management interimar în compania voastra

Mediul actual are multe provocări pentru afacerile moderne. Odată cu intensificarea concurenței și schimbarea tehnologiei mai repede ca niciodată, există multe modalități noi de a concura. Și, majoritatea afacerilor încă se redresează după Marea Recesiune. Ca urmare, multe companii s-au chinuit să se adapteze.

În plus, intrăm într-o eră a „transformării digitale” și a „patra revoluție industrială”. Aceasta înseamnă că trebuie să ne evoluăm rapid organizația pentru a rămâne competitivi. În acest blog, veți afla despre cele mai bune modalități de a găsi soluții de management interimar pentru organizația dvs. și cum acestea vă pot ajuta să vă adaptați la aceste provocări. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

De ce este important managementul interimar?

Una dintre multele provocări cu care se confruntă mulți lideri de afaceri este cum să-și gestioneze angajații. În timp ce mulți vor avea experiență în a face acest lucru, doar câțiva sunt echipați cu cunoștințele și resursele necesare pentru a face acest lucru în mod eficient. Și, acest lucru se întâmplă într-un mediu de afaceri în evoluție și în continuă schimbare.

Acesta este motivul pentru care este atât de important să existe soluțiile potrivite de management interimar. Baza pe lideri experimentați, vă va oferi un sprijin puternic pentru a vă gestiona cu succes operațiunile. Acest lucru vă poate ajuta afacerea să se adapteze la mediul în continuă schimbare și să țină pasul cu provocările sale.

interim-management2

De ce să țineți cont atunci când căutați soluțiile potrivite de management interimar

Înainte de a putea alege soluțiile de management interimar potrivite pentru organizația dvs., trebuie să știți de ce aveți nevoie. Mai exact, trebuie să înțelegeți ce doriți din soluție și la ce sunteți dispus să faceți compromisuri.

Aceasta include următoarele:

  • Turnaround / Crisis Management
  • Îmbunătățirea performanței și eficienței
  • Suport pentru Start-up greenfields
  • Activitatea fabricii și extinderea clădirilor
  • Shopfloor design & Materials flow
  • Managementul Restructurarii
  • Digitalizarea proceselor
  • Integrare post-achiziție și fuziuni
  • Project Management

Câteva întrebări la care va trebui să răspundeți sunt:

Care sunt funcțiile esențiale de care aveți nevoie de la soluția dvs. de management interimar? Acestea sunt cele pe care le folosiți în prezent? Dacă nu, ce alternative aveți?

Cum plănuiți să utilizați soluția? Se intenționează să fie o soluție temporară sau pe termen lung? Care este termenul pentru implementarea inițială și mentenanța continuă?

Care sunt resursele pe care le aveți la dispoziție pentru implementare?

interim-management3

Stabiliți abordarea, obiectivele pe termen scurt și lung

În funcție de natura suportului de care aveți nevoie, va trebui să îl definiți și să-l abordați, să presupunem că este o consiliere de management de proiect, deci veți avea nevoie de un cadru pe care să puteți măsura succesul.

Mai jos este un exemplu de soluții de management interimar ALFRA pentru proiecte.

project-management

Odată ce știți de ce aveți nevoie, puteți începe să căutați soluțiile potrivite de management interimar. Printre acestea, va trebui să stabiliți obiective pe termen scurt și pe termen lung.

Termenul scurt vă va ajuta să decideți ce trebuie să realizați pentru a trece la pasul următor.

Obiectivul ar trebui să includă următoarele:

Care este termenul de implementare? Care sunt termenele pentru implementarea inițială și mentenanța continuă?

Care sunt principalele părți interesate care trebuie implicate? Cine va fi responsabil pentru fiecare parte a implementării?

Există resurse suplimentare de care trebuie să fiți conștienți? Acestea includ resursele umane, legile și reglementările?

Odată ce ați decis ce doriți să realizați, puteți trece la obiectivul pe termen lung. Acesta este rezultatul pe care sperați să îl obțineți cu soluția actuală de management interimar.

interim-management2

Concluzie

Găsirea soluțiilor de management interimar potrivite pentru organizația dvs. poate fi o sarcină descurajantă. Acest lucru se datorează faptului că există atât de multe variante dintre care să alegeți.

Cu toate acestea, cu câteva cercetări, puteți găsi cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. Ele vă vor ajuta să vă adaptați provocărilor actuale și vă vor permite afacerii să se dezvolte.

Înainte de a începe procesul de selecție, este important să înțelegeți factorii care vă vor ajuta să identificați cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră. Aceasta include înțelegerea diferitelor tipuri de conducere și care sunt rolurile acestora în organizația dvs.

Odată ce le cunoașteți, puteți începe să căutați cele mai bune soluții pentru nevoile dvs.

Contact Us

Let us know your questions, our team will contact you briefly.